TombulHatun G1996 benim kızımın adı bade severek kullanıyoruz tavsiye ederim. Farklı olarak da duru, öykü, ecrin, doğa, derin, zümra, nefes,
Mera3939 Miskin tutmadi ama lina isminide cok beğeniyorum nisanin bizde anlami cok fazla o yuzden onu koyduk hayalimizdi hep😊
deleted77 G1996 benim ismimi koy dermişim 🤪😂 şaka tabiki 🤗 benim bebeklerin isimleri; Aura Dünya, Aya Bella, Loya Sima✨ Ama bunlarıda beğeniyorum, Nisan, Ada, Kayla, Karen, Lena, Liya, Kiraz, Belis, Aden… ayyy ben yaz yaz bitmez 😅
Esmerimmm deleted77 Adın hoşuma gitmişti isim önerirken bir türlü aklıma gelmedi sürekli düşünüyordum adı neydi diye 🤣🤣Çok şükür rahatladım iyiki yazdın SİMA😊
zarifhanim deleted77 Maşallah hiç bir isim içinizde ukte kalmamış bol bol vermişsiniz bebeklerinize.🌸 Hanede bir on isim var sanırım 😄😄
deleted77 Mera3939 birde göbek adları var 😅 Ne üçüzü yetmez yahu beşer, onar gelsinler falan diyormuşum 😂 Allah korusun, Allah isteyenlere versin inşallah 🙏🏻
Mera3939 deleted77 ayy ben bir tanesi ile baş edemiyorum seni düşünemiyorum 😁 bir daha dusunmuyosun herhalde cocuk dimi😜