Sadgirl yok bebis olmasin diye bi tane oglum var şükür👶
Adet bekleme🤲
Loveislove herkesin derdi ayrı ben olsun diye uğraşıyorum şu korkuyu gerçekten bende yaşamak istiyorum hamile kalma korkusunu bebegim olunca 😁
Sadgirl aman çok kötü Bi durum hamile kalma şeyi acab aolcakmıyım
Yasemminplt34 niye kötü olsun Allah sana veriyor dua etmelisin verdi diye bak bana olmuyor yoklukla sınamasi mi iyi yoksa olması mı Allahin gücüne gider
Sadgirl dilerim allahtan allah en kısa zaman da kucağınıza bir bebiş verir de siz de uykusuz kaldım DİE her gün post açarsınız
Summer-love1 inşallah 🤲😔
Sadgirl yeni evlendik borçlarımız var 2 ci çocuğa gücümüz yetmez Allah olmayanlara da versin
Yasemminplt34 dedeleri yardım eder 😊
Sadgirl eş min babası yok benim babam var
Yasemminplt34 annesi var mı kuzum yardım edebilecek biz ailelere güveniyoruz bakamazsak diye
Yasemminplt34 annesi var mı kuzum yardım edebilecek biz ailelere güveniyoruz bakamazsak diye
Sadgirl annesi var ama engelli görümcem var 38 yaşında oda aynı 9 yaşındaki çocuk gibi onla uğraşıyor sürekli yük olmak istemiyorum
Sadgirl kiyamam canim ne zamandir olmuyor rabbim nasip eder insallah en kisa zamanda
Sadgirl canım benim allahtan Ümit kesilmez hiç korunmadım Pcosluyum hiç beklemediğim bi anda 3yıl sonra hamile kaldım. Rabbim bir an önce kucağını doldursun. Düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım..