Yasemminplt34 niye kötü olsun Allah sana veriyor dua etmelisin verdi diye bak bana olmuyor yoklukla sınamasi mi iyi yoksa olması mı Allahin gücüne gider

Sadgirl dilerim allahtan allah en kısa zaman da kucağınıza bir bebiş verir de siz de uykusuz kaldım DİE her gün post açarsınız

Sadgirl yeni evlendik borçlarımız var 2 ci çocuğa gücümüz yetmez Allah olmayanlara da versin

Yasemminplt34 annesi var mı kuzum yardım edebilecek biz ailelere güveniyoruz bakamazsak diye

Sadgirl annesi var ama engelli görümcem var 38 yaşında oda aynı 9 yaşındaki çocuk gibi onla uğraşıyor sürekli yük olmak istemiyorum

Ompatii ben yapamıyorum 2 aydır yalancı gebelik çıkıyor iğneden dolayı elim kolumu bağlıyor bu durum 10 gün kaldı normal varsa çıkıyor yoksada çıkıyor

Sadgirl kiyamam canim ne zamandir olmuyor rabbim nasip eder insallah en kisa zamanda

Sadgirl canım benim allahtan Ümit kesilmez hiç korunmadım Pcosluyum hiç beklemediğim bi anda 3yıl sonra hamile kaldım. Rabbim bir an önce kucağını doldursun. Düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım..

Sadgirl bende bıraktım zaten teste döktüğüm parayı hiçbişeye dökmedim ayda 10 € teste gidiyor