DipsizKuyu0 Oxorza hergün giren sıkılmıyomu bıkmıyomu ya🤭. iki üç günde bir bazen duruma yorgunluğa görede uzayabiliyo kısalabiliyo. ama hergün bana göre değil😂
Sedaa Oxorza 2-3 günde bir muhakkak olur, 😊 birde bazen eşimin işleri sıkıntili oldugu zaman stresli oluyor ve uzak duruyor ama onun haricinde 2 gunde bir olur yani 😊🙃
Dmla Oxorza ben çalıştığım için iş durumuna göre oluyor bazen haftada 2 bazen 3 gün üst üste ruh halim ve yorgunluğa göre değişim gösteriyor 😀
Oxorza DipsizKuyu0 evet aynen bende her güne karşıyım ama eşim sen her gün vermiyon diyor bana hahah 😂
hemsire_anne46 SansursuzKadin 1 hafta zaten 7 gün onunda 4-5 günü yapıyorsanız çocuktan önceki hallerinizi eksitmiyorsunuz🔥🔥🤣🤣
SansursuzKadin hemsire_anne46 yanı şöyle mesela cocuktan once uzun uzun dınlene dınlene oluyodu guzel oluyodu simdi cocuk uyanmadan hemen 5 dk on sevisme yapip işe koyuluyoruz 😀😀
Kardelen12 Bazen 1 hafta boyunca hergün yaparız bazen 1 haftada iki günde bir olur baze sabah akşam olur bizim değişiyor 😂
Asenova Oxorza 4 yilik evliyoz her gun giriyoruz Ama hasta oldugumda girmiyoruz ama boyle hasta olmasam hersey normalse hergun
Novalgin_plus SansursuzKadin yaa biz de öyleydik özlüyorum o zamanları valla dinlene dinlene uyu uyan seviş 🥰