- Hayır🤣
- 8 10 dk arası 🤣
- Açık ol, sınır tanıma🤣
💥💥Günün Cinsellik Soruları part 11 💥💥
1-Hayır
2- 3-5 dakika 😂
3- Sihirli kelimeleriniz olsun; ilişki sırasında ve ardından karşı tarafı övmekten çekinmeyin. Arsız olun normal hayatta kullanmayacağınız cümleler kurun. Bazen bir kelime kamçı etkisi yaratabiliyor✌🏻
1- Hayır,
2- Tahmini 5dk, köyde kayınvalidemin evinde onlar bahçede çay içerken biz hızlandırılmış fanfinfon peşindeydik😅
3- adım atmaktan korkma, kendine güven, karşılıklı zevk almaya bak, bitti hadi uyuyalım demek yerine zevkten yorulup uyuduğunuz bir sekse odaklan
SansursuzKadin 1hayir 2bilmiyorum hic süre tutmadım 3cinselikte utangaç çekingen olmayın doyasıya yasayiniz
SansursuzKadin hastasın git yat uyu bacım 😂😂😂😂bırak osuruktu seksti olaylarını sakince elindeki teli yere bırak uyu hemen 😂😂😂
SansursuzKadin 1.hayır
- Beş yada 10 dk
3.karşı tarafıda mutlu etmek istiyorsan zevk almaya bakın isteklerinizi belirtin ve cüretkar olun
BademGozlu 😀😀 kesinlıkle
Ceren1234 💙💙 aynen
Ruzgarin_kadini saati 2 ettim 😀😀
Ozge49595 🥰🥰aynen oyle
Littlepanda hizlandirilmis tur 🤣🤣🤣
esra49 vaaavv aynen dogru 💙💙
Cagla1903 🤣🤣🤣🤣🤣
Yaman 💥💥🥰kesınlıkle
SansursuzKadin hayir cıkarmadim 5 dk sevdiginizi sandiginiz insanla degil sevdiginiz insanla birlikte olun
SansursuzKadin enerji verdigi icin mi 😂😜
- Sarhoşluğun verdiği yetkiye dayanarak olmuştu bi kere öyle bişey 😂 eşim bana gülerken oda gaz çıkartmıştı sonra ilahi adalet 😂
- 15 dk falan sanırım
- Kendine güven pasif kalma 🔥
- Düzenlendi
SansursuzKadin
1- Hayır
2- Ön sevismeyi saymazsak sanırım 8 9 dk biseydi
3-Kendini sev, kendine güven, ne istediğini bil ve söylemekten çekinme. 🔥 Asker gibi ol, ilişkiye her daim hazır ve nazır ol🤣
SansursuzKadin hızlı olan kazansın 😂😂😂
SansursuzKadin 1.hayır 2. En fazla 5 dk dır 3.kelin ilacı olsa başına sürer 🤭🤣