Kızlar bir süredir yaklaşık 2.5 aydır eşimle farklı şehirlerdeyiz mecburiyetten. Bu süre içinde görüntülü fışfışlar falan oldu illa ki 😂😂 ama birkaç gündür özellikle ben aşırı kötüyüm aklım fikrim hep orda ve bazen kendimi tuhaf hissediyorum yeni yetme abazalar gibi. Bu arada eşim salı günü yani 1 hafta sonra buraya gelecek. Eşimin ailesi de burada, bu süreçte birkaç gün orada kalıp evimize döneceğiz ama eşimin geldiği gün yıkılır buralar taş taş üstünde kalmaz benim arsızlığım yüzünden 😂😂 ama işte şöyle bir sorun var hem 7.5 aylık bir bebeğim var hem de eşimin ailesinin köy evi var rahat olabilir miyiz emin değilim🙄🙄 tecrübelilerden fikir istiyorum ne yapsak ki😂😂 otele falan gidip kalsak mı diyorum ama tuhaf olur dimi ailesi burdayken otelde kalmak. 🙄

Akrep yani evde insanlar var asla rahat olamayız diye düşünüyorum 🙄 üstelik de bu kadar uzun aranın ardından sönük geçsin sessiz sedasız iş bitsin istemiyorum 😂😂 🙈

istebunlarhepseks aynen öyle o kavuşmalar daha bi patlamalı oluyor o yüzden bence kaçabildiğiniz en mümkün yere kaçın😂güzelce kendinizi hazırlayın. Işıklar sönük sessiz sedasız sex bana göre pek tatmin edici değil🥲

Akrep off evet bence de 😢 üstelik de bizim ağzımız hiç durmaz 😂😂😂 yani sessiz sessiz konuşsak da duyulur illa ki diyorum. Aman biri duyacak şu bu derken muhteşem buluşmayı ziyan edecez diye korkuyorum 😂