Arasemir11 Petito yüzüne vuracağına içten içe kndine de dert edeceğine ona ders ver hayatı boyunca unutamayacağı ve cesaret bile etmesin artık
Petito Arasemir11 yapan kendine yapar haddinden fazla süründü zaten bi süre daha sürünmeye devam edecek yaparsa da kendi bilir bir daha olursa ben kendi hayatıma bakarım
Dorukseren Aagg0207 kuruntumu yapıyorum bilmiyorum telefonu kurcaladım temiz sadece sürekli cebinde tel
Tomris Dorukseren kuruntu olabilir benim eşimde sürekli telefonda uyuyana kadar bir anda pat diye beliriyorum yanında bakıyorum Facebook’ta bakıyorum Instagram’da yanımda değilken sosyal medyalarına bakıyorum hangisinde online diye telefonu temiz benim ki tedbir amaçlı yapacağından değil de
Yasemminplt34 Lavinia_ ay bende bilmiyorum çok kötü Bi durum daha demin telefonuna baktım sanpcahat yüklemiş ama ksyfolmamaış yarın soru am bakalım neyin nesi
Lavinia_ Yasemminplt34 insanın içine kuşku düştü mü mahv ediyor ya 🤦🏻♀️ inşallah duşunduğun gibi bir şey çıkmaz….. watsapp mesajlarına kendi telefonun dan baka bilirsin Eğer watsapp dan şuphleniyorsan
Lavinia_ Yasemminplt34 insanın içine kuşku düştü mü mahv ediyor ya 🤦🏻♀️ inşallah duşunduğun gibi bir şey çıkmaz….. watsapp mesajlarına kendi telefonun dan baka bilirsin Eğer watsapp dan şuphleniyorsan
BirVarBirYok Yasemminplt34 canım illa şüphelenmenmi gerekiyor şifresini bilirsin ama karıştırmak huyun değildir anlarımda şifresini bilmemen garip geldi bana🤦♀️
Suskun Valla kızlar iki yıllık evliyim görücü usulü oldu zaten erkekttennyana şansım olmadı benim eşimde bı tuhaf sürekli telefonu elinde bı ara şifresini söyledi ama geçen bı bakayım dedim değişmiş 🤔