Bunlar cok pic insanlar hayatlari iki yuzluluk yalanci yalaka olmus ici fesat hepsinin herseylerine katlaniyorum her dediklerine boyun egiyorum eziyorlar durmadan laf atiyorlar hele bir kaynim ve görumcem var ikisi de şeytann şeytandan da şeytanlar hele eltim yılan iyidir gene bu yilan dan da beter nasil anlatim bilmiyorum ki ya anlatilmaz yaşamak gerekir evet rencide edeceksiniz beni biliyorum ama ben kendimi bildim bileli sus pus bir insanim konusurum ama konusacak insan varsa konusurum insan disi varliklarla konusmaya tenezzul etmem ama bu iki yuzlu pislikler benim sessizligi safligimi kullaniyorlar ben eltim gibi olamiyorum onun gibi yalaka her firsatta herseye laf atamiyorum bu da benim huyum kaynanam tam bir iki yuzlu eltim ona demedigi laf kalmadi bas ustune tutulmus bende böyle olim diyorum ama yapamiyorum laf sokma yetenegim cok iyidir aslinda ama ben annem uzulmesin o duymasin bi de onlardan uzagim 😪😭duyarsa kavga falan cikarmisim cok uzulur stres yapar ben babama karsi cikmis biriyim bunlar bana viz gelir tirris gider de beni deli ettiler resmen insan bunlarin yaninda kanser olur cocugum da var 😪😪her bir halti beraber yapiyoruz bu ben mecburmuyum eltinin kahrini cekmeye esime diyorum yok alisin birbirinize cocuklar iyi olsunlar yani ben bunlarin hepsinden uzak durmak icin kaynanamin gebermesinimi beklicem nedir bu eziyet ya daha dun tartistim ya esimle zaten ondan da biktim bacagima vurdu onun bunun cocugu bende vurdum icimin yaglari eridi bir daha da onun yaninda yatmakmi aslaaa zaten arkadas gibi olmusuz kendisine de diyecem zaten ister rencide edersiniz istet etmezsiniz siz bilirsiniz ama benim ne yasadigimi rabbimden baska kimse bilmez icimi bosaltmak istedim daha da anlatirdim da burasi pek guvenli degil…😪