Eylem_01 happy kidsi bende kullaniyorum. Ilk kullandigim zamankiyle şuanki halinin hic alakasi yok nerdeyse. Şuan ne zaman girsem kaynana görümce postu yada niye postuma cevap yazmiyorsunuz diye sitem eden kisilerin postlarini görüyorum hep. Ilk üye oldugum zaman ordada cok kibar insanlar vardi, her yoruma kibarca yorum yapiliyordu, şuan hala var tabi birkac tane kibar insan, ama çoğunluk sanki stres atmaya gelmiş gibi, ters ters cevaplar felan veriyorlar. Geçen gün biri post açmış, bende bayadir girmiyordum. Bi girim bakim dedim. Biri dogumdan sonra 2 ay adet olmuş, 3.ay adet olmamiş, sizinde başıniza geldi mi bu demiş. Bende yorum olarak ilk 1 sene düzensiz olacagini,eğer içinde şüphe varsa test yapmasini söyledim. (Genelde doğumdan sonra adet olmayanlara hep bu yorumu yapiyorum, ve tesekkur ederek karsilik veriyorlardi). Ama bu kişi bana bi parladi ki anlatamam. 173738228 tane test yaptim,hepsi negatif, konu başlığı acaba hamilemiyim ya da test yapmali miyim değil dedi, 😑 nasıl sinirim bozuldu. Sonra baska bi arkadasta,(sanırım post acan kisinin yakin arkadaşi) biz cahiliz bilmiyoruz sanki test yapmayi ,dedi 🙄 yani neye ugradigimi şaşırdim 🤷🏻♀️ gercekten bazi insanlar cok değisik ya, bunu da burda neden anlattim bilmiyorum, çok canım sıkılmıştı galiba ondan 😅😂