2minikmucize Hayalperestbayan iki gün önce yükleyip bu soruyu sormak ne edepsiz bir üsluptur yahu sanana be ne değişti hayatında acaba
Hayalperestbayan 2minikmucize Vala edepsiz olan bensem bu programi takip etmiyrsunuz sanirim yeni katilmis olan kisilere nedir bu onyargi anlamiyorum uzun zamndir butun yorumlari okuyorum fakat yeni uye oldum bu sizi neden bukadar rahatszi etti anlamadim rahatsiz olduysaniz çıkın hiçbirini okumayin hanfendi!!!
Yaman Hayalperestbayan Tek sen olur musun evlenmeden önce birlikte olan bı çok kişi vardır. Fakaat ben evlendikten sonra bozuldum 🤣
2minikmucize Hayalperestbayan kaç kere erkek kullanıcı yakalandı ondan soruyorum bide bozulma hiç güzel bir tabir değil ben eşimden önce hiç bir ilişki yaşamadım ama tabiriniz biraz yanlış arkadan yapınca bakire mi kalıyorsunuz zannediyorsun
Tecrubekonusuyor Ben doğumdan bozuldum ona bakarsanız senin tabirinle. Arkadan yapıp önden kızlık gidince mi sorun tuhaf geliyor bana arkasında yap yap bakireyim kızım yok yaaa. He bu arada sana laf etmiyorum ama durum bu
Hayalperestbayan Tecrubekonusuyor Benim hayatimda sadece tek bir kisi oldu çok şükür kendimi bildim bile 9 yıldır hayatimda
Tecrubekonusuyor Hayalperestbayan arkadan yapmam bir nevi korkmak ya evlenmezsem kızlık gitmesin size 10kişi olmuş vs demedim beni ilgilendirmez isteyen istediğini yapsın bende evlenmeden eşimle birlikte oldum seni kınamıuorum sen değil genel böyle bir algı var önden yapmadım kızım bakirelik diyorlar ben bu kandırmaxaya gelmiyorum sevdim yaptım kime ne anlayabildim mi
2minikmucize Hayalperestbayan ben genel konuşuyorum genç kızlarımız malesef arkadan yapacağını yapıyor çıktıklarıyla sonra bi kana mı bakıyor yani kızlık mesela ben kimseyle ilişkim olmadı ama kanda gelmedi genel olarak o kanı görünce bakire oluyor sanıyorlar
Miniminyon_pasaannesi 2minikmucize hayret bir şey . Bende de gelmedi. Ve hep nerede sorun oldu neden böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. En ufak kuşku duyacak bir şey de yaşamadım. Hala düşünüp duruyorum 🙄
Hemsireanneg Hayalperestbayan Hayır evlendikten sonra birlikte olduk ilk gecenin özel atmosferini utangacligini vs kaçırmak istemedim 🙂
Redrouge Hemsireanneg Eşimle evlenmeden önce 8 senelik birlikteliğimiz vardı bende bu şekilde düşündüğüm için birlikte olmadım . Daha hoş geliyor o günün heyecanı bana ☺️
Hemsireanneg Hayalperestbayan ben yaşadım ama hatırlamıyorum hayal mayal daha evleneli 2.5 sene oldu hep B12 eksikliğinden bunlar 😅
2minikmucize Hemsireanneg ben hiç hatırlamak istemiyorum çok kötüydü bi ay karmanın ağrısını çektim 🤣
ketenprenses Hemsireanneg acaba bendede B12 eksikligimi var çok unutkanim dün yediğim yemeği hatırlamıyorum 😅daha 1 saat önce ne yapmıştım onu bile hatırlamıyorum
2minikmucize Mutlu_annee ya o zarla alakalı bence benimde olmadı kimsele eşimle görücü usulüyle evlendik hiç sorun etmedi zaten ilk ilişkin olduğunu anlıyorlarmış ben de kan gelmedi ama bi ses gelmişti çıt diye resmen
Hemsireanneg Hayalperestbayan 🙈 Ya minik minik aklıma geldi düşününce hadi hadi çabuk deddigimi hatırlıyorum videoya cekseydik yarilirdim gülmekten 😂😂