ZRaporu anladım Cnm ayrılamama gibi
HEP ERKEKLER Mİ ?
Astalavistabeybi kusura bakmayın ama linçlenmeyecek bi konu değil bu. İnsanların burda ben şöyle aldattım ben böyle aldattım diye anlatıp normalleştirmesine izin vermeyin Allah aşkına
Astalavistabeybi Aldatan erkek nasıl linçleniyorsa aldatan kadın da linçlenecektir tabi ki 🤷♀️
Astalavistabeybi yani akdatmak değil de benim xe şöyle bişi vardı iki üç yıllık bir ilişkim ergenlikten gelme tabi ama ben biraz büyüyünce artk bir soğuk oldum ona karşı sevmiyor muydum desem igreniyordummu ayrılmaya karar verildikten sonra hep bir tehditler vs peşimi birakmadi igreniyordum artk ondan eşimle tanıştım soyledm ona bak böyle bir durum var sonradan yanlış anlama o haletti sanirim sonra misanlandim işte bu sefer başka başka hesaplardan numaralardan aramaya başladi ben de bunun annesi babasıni aradm ben evleniyorm ama oğlunu boyke biyle eğer hiç çözüm bulmazsaniz ben şikayet edicem sonra peşimi bıraktı derken evlendim eşimle ortak intgrmimiz var ordab yazdı bir bayan fake hesapla bana Pikachu diyordu sınırlı biri olduğum için onu yazınca anladm utanmiyo musun evli birine yazmaya sensin bikiyorum fln evt benm mutluluklar demek için yazdım dedi sen hayatımdan tamamen çıkarsan mutlu olurum ben dedim o gün bugündür hiç görmedim yazmadı hirc biryerden ara sıra intgrmdan fake jesaplar istek atıyor odur diye kabul etmiyorum
Brvnonk iyi yapıyorsun Ya ergenlik zamanında illa yılışık bi sevgili denk geliyor
Astalavistabeybi Kal gelmişti bana artık iyice igrendim rabbim ben naptım dedm iki yılım çöp iyice nefret geldi bana
Astalavistabeybi açık açık aldattım diyen hiç görmedim ama başkasına aşık olan, düşünen gördüm ki bu da aldatmaktır. Tüm aldatma postlarına bunu paylaşıcam artık😄
Bir de aklıma şey geldi daha bugün happy kids uygulamasında gördüm. Kadının bir tanesi aldatılmış ama hayat şartlarından dolayı boşanmamış çocuğu için devam etmiş falan (verilebilecek en yanlış karar olabilir bu) başka bir kadın da altına şey yazmış sen hakediyorsun, iyi ki aldatılmışsın, bu zihniyetle sen buna layıksın falan yazmış. Şoka girdim ya bir kadın nasıl böyle şeyler yazabilir? Tamam boşanmamak bana göre de hata ama sebep ne olursa olsun kimse böyle bir şeyi haketmez ya.
Mirinda hahahaha süper 😂
Mirinda KADIN KADININ DÜŞMANIDIR. NET. 😟
Astalavistabeybi ben bir kadının asla cinsellik yönünden aldatacagini sanmıyorum. Evde huzur yoktur , eşi ilgilenmiyordur , sevgi göstermiyordur ve karşıdaki de ilgi gösterince otomatikman ona yöneliyorsun. Çünkü ilgiye , sevgiye açsın evdeki seni doyurmuyor , seni görmüyor. Bu yüzden aklı kayan hiç kimseye laf etmem kizmam. İlişkiye girmek ayrı bı boyut o iğrenç ötesi. Erkeklerde duygusal yönden aldatmiyor zevki için aldatıyor buda bı gerçek. İstisnalar illaki vardir