Astalavistabeybi Happy mom da öyle fena linçliyorlar ki insan söylemeye korkar böyle bişeyi 🙈 ben aldatmadım eşimi ama ilgisiz sevgisiz erkeklerin eşi ya da sevgilisi aldatınca kızamıyorum. Kadını kadın gibi hissettirip mutlu etmek için çaban olmalı ki kadın kendini yalnız ve ilgisiz hissetmesin bu yüzden linçlemeye karşıyım kimsenin ne yaşadığını bilmeden uzaktan konuşmak çok kolay

Astalavistabeybi benim bir tanıdığım var esinden ve ailesinden sürekli olarak şiddet görüyordu 1 tanede bebekleri var bu arada ve kızın yaşıda epey küçük kiz bosanmak istiyordu esi boşamiyordu. En son kiz işe girdi ve patronu olacak o adamla ilişkiye başlamış . Kiz bosanma davasi acti fakat hala evliler su an eside psikopatin onde gideni duyarsa kiza baya zarar verebilir . Yasi cok kucuk ve cok cahil konuştum akil verdim.ama.ne fayda… insallah sag salim bosanirlarda kurtulur ikiside

Astalavistabeybi kesinlikle hak ediyor ama keske once bosanabilseydi ondan sonra yapsaydi.ne yapacaksa birde anlatiyor herkese 🤦‍♀️kocasinin kulagina gidecek diye korkuyorum ortalik art niyetli insan müsveddeleri ile kayniyor

Ayy aldatan kadın dediniz aklıma geldi😰 bir tane videoya rastladım olay tam nerede gerçekleşiyor bilmiyorum ama bi tane adam karısının kendisini aldatmasından şüpheleniyo ve yatakodalarına kamera yerleştiriyo sonra tam olay anında karısını basıyo adamı bi güzel bıçaklıyo adam o can havliyle kaçıyo sonra karısını yakalıyo anlatamıycağım kadar dehşet şekillerde kadını bıçaklıyo sanırım ikiside ölmüşler ama aşırı etkileyici bi videoydu youtube da var video