Akrep Kiss_masali Midyeci ahmette yedim ama yani nasıl anlatsam damağım böyle yağlı gibi oldu 🤦🏻♀️🥴 istanbuldayım ♥️
Kiss_masali Akrep Ankarada da var midyeci ahmet ben midyeyi orda sevdim kokoreci de Aatatürk Orman Çiftiliğinde.Ama şırdanı dediğim gibi ulusta Antik şırdan var orda yiyoruz belki vardır İstanbulda da😍🥰
Akrep Kiss_masali Bi araştırayım. Hamileyken öyle canım çekiyorduki bi türlü cesaret edemedim yemeye. Çünkü böyle şeyleri ya güzel yerde yiyeceksin yada asla yemeyeceksin 😂🥴
Mera3939 Kiss_masali yumurta 😅😅😅😅 kasap sucuğu 😆 domat biber napim cok agirr peynirin tadı yiyemiyorum inek kokusu geliyor🤢
Yesilgoz1 Mera3939 bamyaaaa 😂😂 tadını bile bilmem 😂 kelle paçadan da tiksinirdim ama 5 6 ay önce covid olduğumda sağolsun elitimin annesi yapmış göndermiş bi tencere öyle iyi geldi ki 😂 o günden beri seviyorum 😂
Mera3939 Yesilgoz1 tadını bilmedigin seyu niye sevmiyosun kiz bir baksaydin tadina😂 sümüklü diyemi sevmiyon acaba😬😬
Kiss_masali Mera3939 öyle bi düşüncem yok ya 2 çocuk acayip yoruyo bazen elimdeki telefonu yanımdaki kumandayı arıyorum😂düşün
ZRaporu Mera3939 vallahi bir geldin pir geldin sorularla geldin maşallah🤩 Gelelim sorunun cevabına; asla yemem dediğim çok nadir şey vardır genelde ne bulursam yerim🤩. Ama şimdi düşününce karides yemem diye düşünüyorum çünkü kımıl kımıl halini gördüğüm için içim bir garip olur😁A bak unutuyordum şırdan hayatta yiyemem görüntü itibari ile🙈
Mera3939 ZRaporu can sıkıntısı sizlerle konusmak iyi geliyor kafamm dağılıyor 🥰 Karides en sevdiğim 😍😍 bir kere yesen bir daha asla vazgeçemezsin dene derim balıkçı torunu ve kızı olarak siddetle tavsiye ediyorum sana😃 bu konuda oldukca şanslıyım balığın her turlusunu yedim kopek baligi bile😂 inanilmaz balik aşığı bir kadinim hafta da 2 3 kez mutlaka yerdim ama 1 buçuk senedir yiyemiyorum bilin bakalim neden😅😅 kizimin baliga alerjisi cikti 6 Aylikken😂😂😂 emzirdigim icinde tüketmiyorum Sirdani merak ediyorum ya görüntüsü bir şeyi andirsada yemek isterdim🤪🤪
Anilla Hepsini Saymaya kalksam nasıl yaşıyorsun diyenler olacaktır ben azar azar sayayım 🙆♀️ Ciğer et kelle paça mumbar velhasıl içinde et olan tümmm yemekler sevmem (Adanaliyim hemşerilerinin linclemesin)😅 Cay sevmem zoraki 1 bardak Kahveye aşığım Sigara kokusuna bile saatlerce hapsirabilirim öylesine uyuzum ama nargile çok severimm 😻
Kiss_masali Akrep çok doğrusun.Bi kere iskender yemeye öylesine bi yere gitmiştik ilk defa yicektim nimete kötü denmez ama o kadar kötüydü ki bi daha hayatta yemem demiştim.Ama burda has bi yeri var orda yiyelim beğenmezsen gerçekten yemezsin dedi eşim zorla gittik işte yedim orda bayıldım böyle bişy yokmuş dedim😃
ZRaporu Mera3939 yesem beğenirim çünkü çok kişiden duydum ama o kımıl kımıl görüntüsü gözümün önünden gitmiyor 😝
deleted77 Mera3939 en başta sigara çünkü çevremde dahi yok kullanan, gıdalardan ise ahtapot, şırdan, haşlanmış tavuk, kuru fasulye, Brüksel lahanası, kapuska, yumurta, sulu yemekler, çay … yahu ben say say bitmez aşırı seçiciyim 🤷♀️
Mera3939 deleted77 ne yiyip iciyosun sen😳😳hepsini gectim sulu yemeklerin hicbirinimi yemiyosun neden nasil kafamda deli sorular😲