Mera3939 Asla yiyemem içemem dediğiniz neler var ?? Basliyorum Cay kahve asla içmem evime de almam Sigara nefret ederim açık alanda bile olsa kokusuna asla tahammul edemem🤢 Incir aslen aydınlıyim fakat görüntüsü bile irite eder asla yemem😒😶
Kiss_masali Mera3939 herşeyi yerim😃hiç bişey ayırt etmem.bi midye yemiyodum bi aralar ona da eşim alıştırdı.bırakamıyorum bu sefer😃😃hakikaten şöyle bi düşündüm de yokmuş hiç bişey ya🤣🤣🤣🤣
Akrep Mera3939 Sanırım sigara kokusuna hatta görüntüsüne bile tahammülüm yok. Eşim içseydi belki alışırdım ama içmiyor kendiside. Bazen banyonun hava boşluğundan falan geliyor bir tiksiniyorum midem bulanıyor resmen. Birde her ne kadar sevsemde şeftaliyi yiyemiyorum. Böyle tüylü gibi geliyor ellerim bi tuhaf oluyor nektariyle idare etmeye çalışıyoruz 😂 yada eşim soyup veriyor falan 🤦🏻♀️
Yesilgoz1 Mera3939 bamyaaaa 😂😂 tadını bile bilmem 😂 kelle paçadan da tiksinirdim ama 5 6 ay önce covid olduğumda sağolsun elitimin annesi yapmış göndermiş bi tencere öyle iyi geldi ki 😂 o günden beri seviyorum 😂
Mera3939 Kiss_masali ne guzel kiz iste 😍 midye delisiyim birde kokorec bayılırım😍😍 ay canım çekti bak şimdi 🤣🤣
Mera3939 Kiss_masali birde ahtapot yemezdim birgün babam zorla yedirdi müthiş bir tadi var bayıla bayıla yiyorum artik 🤤🤤🤤
Kiss_masali Mera3939 aaa bak kokoreç şırdan onları es geçmemeliydim😂valla benm de canım çekti.bunları assla yemiyodum eşim o kadar iştahlı yiyodu ki yememek elde değildi tadına bkma amaçlı hepsinden azıcık yedim bağımlısı oldm asfagagfa😂
Mera3939 Kiss_masali sirdan hic yemedim cok merak ediyorum nerede bulabilirim onuda bilmiyorum izmirde yaşıyorum 🙄
Akrep Kiss_masali Kokoreç hiç sevemedim ama şırdanı öyle merak ediyorum ki, bunun için adanaya gitmeyi düşünüyoruz 😂 Burada hiç güzel yapan yerlere denk gelmedim yorumları kötü.
Kiss_masali Mera3939 ben de Ankaradayım.2 yeri var biri balgatta biri ulusta.genelde ulustan alırız. Hallerde veya büyük migrosta olur dediler ama asla ve asla bulamadık.Eşimin işyerine yeni biri aldılar Adanalıymış ona söylettik bakalım.Ayın 21 ine geliyomuş.😂😂heyecanlıyız😂😂😂😂
Mera3939 Akrep ayy bende öyle camdan geliyor bazen kokusu midem bulanıyor icmeyen icin cok.zor sigara allahtan esim kullanmıyor kullansa herhalde bırakması icin elimden geleni yapardim şeftali icinde çözüm bulmussun iste birak hep soysun esin 😅😅😅
Mera3939 Summer-love1 hic yedin mi.peki yoksa yemeden mi boyle dusunuyosun recelde yemem iyi hatirlattin😃
Kiss_masali Akrep kokoreci nerde yedin😃şırdan merak edilecek kadar var gerçekten😃nerde oturuyodun bi de😇
Akrep Kiss_masali Midyeci ahmette yedim ama yani nasıl anlatsam damağım böyle yağlı gibi oldu 🤦🏻♀️🥴 istanbuldayım ♥️
Mera3939 Kiss_masali hayatta yemeyecgim 2 sey🤢😅 reçelin hicbir turlusunu sevmem peynirde yemem siyah zeytinde yemem🤣🤣🤣 saana yazdikca aklima geliyor
Mera3939 Kiss_masali yumurta 😅😅😅😅 kasap sucuğu 😆 domat biber napim cok agirr peynirin tadı yiyemiyorum inek kokusu geliyor🤢