deleted77 Mera3939 çoklu besin alerjisi bizim üçündede var canım maalesef 🤷♀️ Bence testleri güncelleyin daha ayrıntılı bakılmasını rica etsen ☺️
Mera3939 deleted77 ayy cok zordur senin için eminim insallah büyüdükçe duzene girerler birde 3 tane🙈 gideceğiz yakin zamanda insallah bizde bakalim
Arasemir11 Mera3939 o kadarmı nefret ediyrsun eşin içiyormu bn çok stresli sıkıntılı old zaman içerim sanki bni rahatlatıyr gibi hissedyorm
Mera3939 Arasemir11 fazlasi ile nefret ediyorum🤢 eşim içmiyor icse yapamazdim.herhalde rahatlattigini söylüyorlar genelde hic içmedigim.icin acikcasi bilemiyorum
Orange-woman Mera3939 hepsini değil sadece beyaz peynir kaşar bide dil peyniri yerim gerisini yiyemiyorum 🥲
Mera3939 Orange-woman o kadar yemende besinini alman icin yeterli ben hic yiyemiyorum ya agir kokuyor cok bana
Arasemir11 Mera3939 en iyisini yapıyorsun saqlıqa zararlı olan herseyi nedense daha çok önemsiyoruz maalesef Allahtan baqımlı deqilm eşimde hiç içmez oda rahatsz oluyor
deleted77 Mera3939 bende seçici olduğum için hiç zorlanmadım da ilerisi nasıl olur bilemiyorum 😬 inşallah sizinde bizim de geçme ihtimali vardir 🙏🏻
Dolunayy Mera3939 Ben herşeyi yiyorum, heralde asla yemem dediğim birşey yok . Ne pis boğazmışım ben yahu 🙄😂 Yemek seçmen ama sevdiğim ve az sevdiğim şeyler tercih etmediğim şeyler var diyelim ama önüme gelirse yerim😅
Mera3939 Dolunayy ne guzel ya bende hep böyle olmak istemişimdir 🥺 boyle takıntılı olup yememektense b..k bogaz olmayi tercih ederdim🙈🙈
Dolunayy Mera3939 Höösst şimdi bok boğaz diyince işin ucu bana dokunuyor 😂 ahahahahaha Bu arada yemek seçmem ama az yerim yani ,hayatta kalmak için 😅
Mera3939 Dolunayy ay estafurullah onu demek istemedim vallahi🙈😂😂 kendi adima konuştum ben o zman şöyle soyleyeyim seçici olmaktansa herseyi yemeyi tercih ederdim oldumu 😂😂😂
Mera3939 Orange-woman sutu sadece sütlü tatlilarda yiyorum yogurduda mesela kızıma kendim yapıyorum onu yiyemiyorum kokuyor fakat süzme yoğurt yiyebiliyorum allahtan
Aysefatma Mera3939 cay kahveyi niye almıyosun ki eve canım misafirinde mi gelmiyo (sadece meraktan)🙈🙈
Mera3939 Aysefatma yukarıda belirttim aslinda😊 2 senedir kabul etmiyorum misafir ondan oncede sadece gelecekleri zaman alırdım eve. Eşim benim aksime tam bir çay delisi oda is yerinde stokluyor tum gun o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz 😊
Aysefatma Mera3939 ne güzel ya ben de pek aramam da esim isten geldiginde cayı hazır olmazsa kıyamet kopar evde 😍