Deleted10 Ozge49595 Siz kilo vermek istiyordunuz ama abur cuburu birakmalisiniz acilll. Ben de tum günü abur cuburla geçirebilirim ama zorla vazgectim. Siz de birakin biran once. Zaten emziriyorsaniz hemen vermeye baslarsiniz.
Lavinia_ Bosunadelirmedik makarna birde kendim firin da tavuk seviyorum 😍 hep yaparım tavuk yemeklerini hem yapmağı hem yemeyi seviyorum😍
Tecrubekonusuyor Bosunadelirmedik mantııııııııı bayılırım, tavuklu pilav ayran değişmezim , etli bulgur yeni favorim (süt yapsın diye iyice dadandım)
bitterdelisi24 Bosunadelirmedik pirinç pilavı :) bide tavuk:)) buzlukta olcak at suya haslansın missss ;)
Brvnonk Bosunadelirmedik Kesinlikle tavuk doner artk sipariş etmekten eşim yorudlu da bana hazır dönmüş tavuk döner alıyor ben yapıyorum 7/24 yesem sikilmicagim yemekkk😝😅😅
Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik merhaba öğle yemeği yerine mi yiyordunuz? Ne şekil tüketiyordunuz birde faydasını görmüş müydünüz?
Bosunadelirmedik Cikolatali-waffle Evet her oglen bazen mueyveli bazen kakaolu yiyordum. Sadece yulag lapasiyla degil; onun da icinde oldugu sporla desteklenen diyetimde 2 ayda 9 kg verdim
Blkz_07-01 Bosunadelirmedik bizim evde herkes ayır bişiy sever bazı ye eği.iki çeşit yaptığımda vardır.mesela yumutçrtalı ıspanak ve pirinçli.ıspanak aynı günde bulgur pilavı pirinç pilavı kaynanam herşeyi yemiyo anam😁çok zor mancar türü.hiç yemez sadec ıspanağı yumurtalı 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ozge49595 Bosunadelirmedik yok normal yemek pisiyorum ama kendisi yemege gelmiyo yaptığım yemegi 3gun yiyorum o yüzden bazen psiriyorum bazen pisirmiyorum kendime göre ne bulursam yiyorum
ZRaporu Bosunadelirmedik bütün soğan ile yeşil mercimeği kaynatıyorum. Daha sonra tereyağında soğanı tahta kaşıkla ezip salça ile kavuruyorum. Sonrası yeşil mercimeği atıyorum üzerine geçecek kadar su. Domatesli hiç denemedim nasıl olur biliyorum 🙈
Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik diğer öğünler normal diyet yapar gibi yiyordunuz sanırım örnek birgününzü paylaşabilir misiniz mesela kahvaltıda akşam vs ne yiyordunuZ
Cilekliturtaa Bosunadelirmedik ya melemen ya da eşim Trabzonlu olduğu için der bi kuymak patlatıyım bende patlat bir kuymak derim 😅
Deleted10 Bosunadelirmedik Cok üşeniyorsam ki genelde boyle olur😅 Et haşlama ya da kavurma, firinda tavuk patates. Kesmeli doğramalı ugrastirmali seyleri hic sevmiyorum pat küt atıp pisirilen seyler ❤️ ben
Deleted10 Bosunadelirmedik Kahvaltida da yagda yumurta. O kadar abarttim ki herseyli yumurta yapabiliyorum artik 😆 Esim yumurta şefi diyor djjdjdjd
Dolunayy Bosunadelirmedik Köfte çünkü kızım çok seviyor 😅 Eşimin her gün istediği patates püresi gına geldi artık yapmaktan…
Akrep Yesilgoz1 şu şekilde; göz kararı yulafı kaseye koyuyorum, bir miktar süt kaynatıp yulafı ıslatıyorum bi süre bekledikten sonra kendi kendine şişiyor. Dilediğim meyveyi üzerine koyup bir kaçda kuruyemiş serpiştiriyorum sonuç mükemmel oluyor