SansursuzKadin Akrep ahahsjajaj carsafli akrebimiz😀😀😀😀 ne guzel konustun şu ozguven varyaaa ne kadar onemli.
tugce_byr SansursuzKadin sanırım yetiştirilme tarzı birşey yaparsak ayıp olur kötü anlaşılır diye düşünüyoruz erkekler öncül diyoruz halbuki seks herkesin ihtiyacı
SansursuzKadin Olivetti esler birbirini bilip kabul ettikten sonra ilkmiş sonmuş hicccc onemı yok. benim kocanin gecmisini bilseniz isimlerini yüzlerini bile hatirlamaz sevistigi insanlarin. bende ona kac tane oldugunu soylemedim ama oldu biseyler dedim. gulduk geçtik. 😀😀 Cunku aşigiz 😍😍💙
Oxorza Ben hic utanmadim nisanliyken gördü heryerimi yapmadık kesinlikle amaa gördüğü icin utanmıyorm hic biseyden 😂😂 annem göster ama elletme dedi hahahahhaha 😂 bu espriyi bilen varmi
Mera3939 Oxorza birde ne doktorlar muhendisler istedide vermedim diyor annesi.kizida üzülme anne ben hepsine verdim diyor 🤢🤮 bayatlamis bir espri sen yazınca aklima geldi yazayim dedim 😄😄🤦♀️
Kirpapatyasii SansursuzKadin özgüven eksikliği kendini begenmeme gibi sebeplerde etkiliyor. Ozguven olmadigi icin iliskide çekingen davranabiliyoruz. İliski sirasinda esim konustukca guzel sozler soyledikce cesaretleniyorum o yuzden
Limoncicegi SansursuzKadin ben de utangac biriydim karşımdakinin gözlerine bakmadan söylemeye başladım daha sonra cesaretlenip yüzüne bakarak söyledim kişinin yetiştirilme tarzından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kişinin ben bunu dersem yaparsam vs karşımdaki ne düşünür demesinden içine atmasından ve içine ata ata bunu huy edinip içinde bastırılmasından kaynaklı bir durum bu kişilik meselesi yani
Afra2020 SansursuzKadin benim bir fikrim var. Ben hemen herşeyde utanan biriyim sebebini bebek sahibi olunca anladım. Annem bebeği severken ağladı mı,yemek istemedi mi hemen “aaa çok ayıp annecim” diyor kızmıyor sözde seviyor ama ağız alışkanlığı gibi iki lafından biri o.. öyle öyle büyüttü demekki beni de.. kulağıma da hiç yabancı gelmedi, çağrışım yaptı denir ya bi tuhaf oldum öyle söyleyince sanki bana söylüyormuş gibi.. hep ayıpla hep ayıpla nolcaktı ki🤷 şimdi uyarıyorum söyleme diye
Lentlily Afra2020 kesinlikleeeee özellikle cinsellik konusunda öyle kötü bastırilarak büyütüldüm kiiii annem cok takıntılı bir insandı. Bu gece eşimle konuşurken oda şikayet etti benden bana karşi acık değilsin neden utaniyorsun ben böyle istemiyorum dedi. Kiii ben 8 senelik ewliyşm baya baya kendimi aştiğimi düşünüyordum kiii aşmamişim heralde. Bşrşeyleri yapmak söylemek istiyorum mesale birşey beni susturuyor engelliyor ve ben bunu tarif edemiyorum
Mera3939 SansursuzKadin kesinlikle ozguven eksikliğinden kaynaklandigini düşünüyorum. Gerekirse Dünyanın en çirkin insani ol tavrinla tarzinla takindigin tavır isve cilve ile kendine duyduğun ozguven ve karşındaki kiseye bunu hissetirmenle dünyanın en cekici kadini olabilirsin bana gore. Butun kusurlarini once kendi icinde kabul etmelisin.
Elif1nur2 SansursuzKadin bence bircok sebebi var bu bi gercek ama ben etkileyen seylerin basinda kisinin anne ve babasinin arasindaki muhabbetede bagliyorum.. evde kari kocanin belli olcude cilvelesmesi (el ele tutmak sevgi sozcukleri gidiklasmalar vs )bence cocuklar uzerinde cok olumlu yonu var ( ki anne ve babamdan bilirim bunu 🙂🙃) bi seylerin ayip olmadigini tabi alenende olmamasi dusuncesiyle buyumek iliskilere arti olarak donuyor
Birisii SansursuzKadin hiç bi zaman özgüvensiz bi kadın olmadım. Ama eşimle uzun bi sevgililik dönemimiz oldu ozaman larda yaşıyorduk bişeyler ama utanmakmıfır yoksa agırdan satmakmıdır bilmem kudursam bile dile getirmezdim. Şimdi ne zaman nerde istersem söylerim 😂 yeniyken olabilir bence utangaçlık heleki görücü usulü evlenildiyse ama zamanla aşılması gerek kesinlikle
Turuncu SansursuzKadin ben utandigim zamanı düşünüyorum. En en en çok reddedilme ya da yanlış gülünç bir şey yapmaktan korktuğum için utanirdim. Kendimi arzulanan biri olarak görmedigim için utanirdim. Zamanla hepsi aşıldı tabi uzayıp utanmaya alışmadan😄