SansursuzKadin tabii ki toplum baskısı. Erkekler daha en küçük halleriyle bile pipini göster diye dolaşıyor, erkeğin yaptığı her şey normal, onun kaybedecek bir şeyi yok, elinin kiri… kadınlarsa hep ayıp, günah, öyle giyinme, böyle yürüme, o ruju sürme, eteğin kısa, dekolten fazla vs. vs. Bize konulan hep bir yasak hep bir yakıştırma var. Yoldan geçene bile yollu, aranıyor diyebiliyorlar. Şimdi bu ladınlar yatakta ağzını açmaya korkuyor yanlış anlar diye. Gecelik giymeye bile utanıyor çünkü her giydiğine bir yakıştırma yapılıyor. Tabii bunun yanı sıra artık sosyal medya var. Bakıyoruz bütün kadınlar fabrikadan çıkmış gibi dolgun dudaklar, incecik bel, uzun bacaklar, mükemmel saçlar herkes o kadar kusursuz görünüyor ki sonra aynaya bakıp onlar kadınsa ben neyim diyorsun. Erkek hıyarlar zaten onları gördükten sonra baştan aşağıya kusur sayıyor sana🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hey allahım ya gerçekten nefret ediyorum bu durumdan ben bu kadınlardan bir değilim ama bir çok kadın böyle ve o kadar kabullenmişki bu durumu değiştirmek mümkün değil🤷🏻♀️