Annesivekizi fitne fesat arkadaşlarim vardı tabiki ,hepsini hayatımdan çıkardım. Farkındaysan eltilerimden bahsetmedim 😅 4 tane eltim var, fazla samimi degiliz ama ne zaman bir araya gelsek bu ailenin en iyi oğlunu sen kaptın diyorlar bana. Eşim evin en kücük oglu, haliyle abla ve abilerinin yaptiklari hataları görüyor ve kendisi yapmamaya çalışıyor. Eşimin arkadas çevresi de cok iyi, evli arkadaşlari da hep ev işi yaparlar. Ne zaman evli arkadaşlariyla bir evde buluşsak,bize diyorlarki kızlar siz oturun bugün yemekler bizden diyorlar, 4-5 adam mutfakta yemek yapiyor yani ,hatta biri tatlı yapiyor süperr 😂😂 eltilerim beni kıskaniyor, eşim bana cok yardimci oluyor diye, onlarin eşleri yardimci olmuyor diye 🤷🏻♀️ mesela bayramlarda köye gittigimizde tam kahvalti zamaninda ben kızımı emzirmeye gittigimde en büyük kaynım bana kahvalti tabagı ayırıyordu, çünkü baya kalabalik bi aile, sana kalmaz diye ayırdım bi tabak deyip getiriyor yanima. Eşimde oglumla ilgileniyor genelde. En büyük eltim öyle kıskandi ki yüzü düştü, suratı asık, hic konuşmadi benimle. Herkesin icinde cok şanslisin seda dedi. 25 yillik evliyim daha bi kaynım beni düşünüp bana kahvalti getirmedi dedi. Ama kendisi cok soguk, ben cok sıcakkanlıyım. Girdigim ortama hemen uyum sağlarım. Yani açıkcası kıskanan var tabi ama ben bunları kafama hic takmam, arkamdan diğer eltilerim benim dedikodumu yaparmiş, hic umrumda olmaz. Ben duanin gücüne cok inanan insanım. Eşimle evlenmeden önce sözlenip ayrildıgım biri oldu. Ondan ayrikdiktan sonra cok dua ettim, iyi ve hayırlı bi eş ver Allah ım diye. Tam 1 sene sonra eşim girdi hayatima. Yani heryerde söylüyorum gerçekten eşim benim en büyük şansım, ben böyle adam görmedim 😍 tabi birkac huyu babama da benziyor titizlik bakımından. Benim ailemde eşimi cok sever. 😊