Annesivekizi amin canım, sende inşallah hep kalbi temiz insanlarla karşılaşırsın. 🙏 bekarken etrafim fesat insanlarla doluydu. Halalarım olsun, amca, yengelerim olsun annemi cok üzdüler. Hele babaannem tam cehennemlik kadın. Anneme yaptiklarini anlatsam roman olur. Annem onu Allah a havale etti. Babam vefat etti, halalarim baş sagligina bile gelmedi bize. Artik ne annem ne ben konuşmuyoruz halalarimla. 2 amcam var. 1i bizimle fazla konuşmazdi ama babam vefat ettikten sonra bizimle konuşmaya başladi. Bu sefer diger amcam konuşmuyor. Yengelerim desem sürekli annemin yaninda benim kocam böyle benim kocam şöyle diye kocalarını övüp annemi üzüyorlar. Anneme konuşma onlarla diyorum, onlarin bulundugu ortama girme diyorum ama altlı üstlü oturduklari icin mecbur görüyor. Yani etrafimizda fesat insan cok ama sen muhattap olmadikca, fazla kafana takmadikca kimse senin modunu düşüremez. Senin umursadığın kadar hepsi, kimse senden daha degerli degil. Hayat kendini üzücek kadar uzun degil, kimsenin kahrını çekmeye muhtac degilsin. Kendi mutlulugun icin çabalamalisin.