Olmayanbiri 1.akrabaya : ben akrabama vemem şahsen olmasada olur. 2.arkadas : arkadaşa böyle yıllardır tanıdığım biriyle belki. 3.eş : aldatma olduysa ve çocuğum varsa düşüne bilirim çocuğum varsa direk yallahhhh 🤣🤣🤣🤣🤣
Lidya44 Olmayanbiri Akrabaya asla şans vermem kesinlikle. Arkadaş çok yakından iyi tanıdığım biriyse veririm. Eş aldatacak bide şans mı verecem ASLA Çocuğum da varsa affetmem kapı önüne koyarım asla affedilir bi yanı yok yazarken bile sınır oldum😠
Lavinia_ Olmayanbiri hiç bir zaman asla deme demişler…. Ne yaptıklarına bağlı…. Aldatmayı Allah hiç bir kadınımıza yaşatmasın burda neler okuyoruz korkunç…
Yokartikk Lavinia_ kesinlikle nezaman asla desem o başıma gelmiştir bundan sonra herseyin hayırlısı olsun diyorum kisi yanlış yaparsa kendine yapar sonuçlarında katlanir🖐👍
Lavinia_ Yokartikk evet asla ne dersen başına gelirmiş önce den asla ve asla erken evlenmem diyordum maksimum 25 yaş…. 21 yaşın da evliyim şu an 😂 o gün bu gündür asla demiyorum
Dolunayy Olmayanbiri İhanet söz konusuysa kimseye ikinci şaans vermem . Yaptığı hatanın büyüklüğüne de bağlı şans meselesi
SuperAnnee Olmayanbiri Asla Asla Asla (Çocuk olsada olmasada, herşeyi kaldırabilirim ama aldatmayı ASLA!)
Olivetti Olmayanbiri hayatta kimseye 2. Şans vermem . Direk çizerim. Bu yüzden etrafımda sahte kalabalık yerine kaliteli az insan
Anilla Olivetti hayat felsefem … sevenim de azdir dostumda ama Özdür hepsi bir hata yaptıklarında hayatımda olmayacağını bilecek kadar Kadir kıymet bilenlerden
Olivetti Anilla kaliteli yalnızlık diyoruz buna 🙂. Aslında geyik arkadaşım çoktur ama sadece kakara kikiri . Gülmeye yarar . Kötü günde asla işe yaramazlar . Eğlenmelik 😂
Anilla Olivetti Bana hep kötü gün dostu derler .. iyi günlerinde yanında olamadıklarimin kötü günlerinde hep varım sahi insan birlikte güldüğünü mu arar birlikte ağladığını mi?
Anilla Olivetti mesafeler yanında olamayacağım anlamına gelmez sen yeter ki yanında iste ben dostun olurum💕 senden öte dost mu bulunur 🧿
Dmla Olmayanbiri 1.kesinlikle şans veririm akrabaları severim Şans vermem tamamen arkadaşlık biter Düşünülür çocuk varsa