Turuncu Lavinia_ çok tuhaf anlatmışsınız birkaç yorum okuduktan sonra anladım ne anlatmak istediğinizi. Bence hiç takmayın. Ne amaçla bunu söylüyorlar belli değil. Büyük ihtimalle kıskanıyorlar :)
Lydln Lavinia_ 16 yaşında kaçarak evlendim şuan 18 yaşındayım ve 5 aylık kızım var. Hiç pişman değilim ne güzel birlikte büyüyoruz 😌
deleted13 Lavinia_ Ben de erken evlendim mutluysan kesinlikle kafana takma,boyuma yakın oğlum var herkes ablası olduğumu sanıyor güzel yanlarıda var😄
deleted13 Lavinia_ Tamam çevremizde çok olmayabilir ama burada çok var,erken evliliği önermiyorum kesinlikle sorumluluğu çok erken yaşta alıyorsun hayat seni erken olgunlaştırıyor yoksa eşimi çok seviyorum onunla alakalı bir durum değil🙃
Olivetti Lavinia_ mutluysan ve aklında kıl kadar acaba mı sorusu yoksa millete laf söylemek düşmez .. ben erken evlenmeye ve evlenenlere karşıyım ama neden biliyo musun eğer ben 10 sene önce evlenmiş olsaydım şuan aşırı mutsuz olurdum . Hep bunu düşünürüm .
Lavinia_ Olivetti senin yorumuna gördüğüme sevindim…. Ama bekarken yaptığım herşeyi yapiyorum eşim asla kısıtlamaz bu taraftan şanslıyam belki bir 10 sene sonra evlensem böyle birisi yerine bana zarar veren birisi olucakdı
Olivetti Lavinia_ nasip kısmet tabi … aklında soru işareti var mı keşke diyor musun hiç buna bak … ben 10 sene önce ki sevgilimle evlensem şuan çöptüm mesela
Olivetti Lavinia_ tabiki . Boşver sen çevreni . Mutluluğuna bak … ama herkes senin kadar şanslı değil 🙂
Yokartikk Lavinia_ bebegim banada öyle diyorlar ama takmıyorum tam tersi oğlumla büyüyoruz beraber ne güzel genç anneyiz bir 10 15 yıl sonra buyucek anam var dicek daha Gencecik yani oglum 18 yasinda olduğundan 37 yasinda olcam ohh düşününce bile ele ğoşşş🤣🤣🤣😍😍kıskanıyorlar gülüm
Lavinia_ deleted13 bana biri sorsa erken evlenme derim ama evlenmem isterse de kendi kararı yargılamam
Olivetti deleted13 birde her erken evlenen sizler kadar şanslı değil. Etrafımda gördüğüm 10 çiftten 8 i pişman 2 Side git gel
Yokartikk Lavinia_ tabi yaa banada öyle yapıyorlar ama daha çok hoşuma gidiyor gencim güzelim evliyim çocukluyum yani kimene 😃😃😃
deleted13 Olivetti Malesef öyle tamamıyla şans tamam yaşıtlarıma göre akıllı bir kızdım ama ne kadar akıllı olabilirsin.Müge anlı bile diyor ki bir insanın beyin yaşı 26 larda oturuyor aşağısı benim için çocuk😂