Sedaa Lavinia_ kız ben önce açıktım, üniversiteye giderken beni cocuk saniyorlardi 🤣 15 yasinda felan 😂 sonra kapandım, kapaninca da 18 misin diyorlardi 🤣 şuan 26 yasindayim hala 18-19 saniyorlar. Parmagimda yüzük olmasa inanmayacaklar evli olduguma 🤣
Sedaa Lavinia_ ne degisik insanlar var ya. Dış görünüşe göre yargılayan insanlari hic sevmezdim, hala da sevmiyorum. 😑😂
Sedaa Lavinia_ aynen ,bana da cok denk geliyordu. Ama artik dışarı fazla cikmadigim icin, ciksamda yanimda eşim oldugu icin o sorulara maruz kalmiyorum 😅
Lavinia_ Sedaa eşimle çıkınca bende de sorun olmuyor ama mecbur çimdi çıkıyorum kizim parka gitmek istiyor gel gör ki hemen sinir krizine sokuyorlar
masalperisii Lavinia_ Aynı şekilde bana da öyle diyorlar benim de sinirimi bozuyorlar ama takmamaya çalışıyorum
SuperAnnee Bsrkaya malesef öyle. Bunlarda hayatımızın bi parçası artık. Bunlarla yaşamayı öğrenmeliyiz sanırım 😏
SuperAnnee Lavinia_ takma kız. Aslında bu iyi bişey düşünsene yaşlanınca bile genç ve zarif görüneceğiz yaşıtlarımıza oranla 🥳😁
Lavinia_ SuperAnnee mutluyum gel de bunu bu boş boğaz insanlara anlat öyle bir bakiyorlar ki sanki tecavüze uğramışım🤦🏻♀️ tövbe tövbe
mavism Lavinia_ 24 yaşındayım 20 yaşında evlendim 1 buçuk yaşında kızım var. Evliyim çocuğum var diyince millet bi şaşırıyor senin yaşın kaç filan diye soruyorlar hemen 😂 geçenlerde babam diyorki sen bu kadarmı büyüyecektin kızım ellerin filan küçücük daha çocuk gibisin 😂😂
bitterdelisi24 Lavinia_ masallah ne guzel erken anne olmanın şyi yanlarıda var kotu yanlarıda :) bende erken anne olmak ısterdm.. sımdı hesaplıyorum kızım 20 yasında olunca ben 46 yasında olcam :(
bitterdelisi24 Lavinia_ bencede kızın 20 yasındayken sen 40 yasında gencecık anne olcan :? bende neden taktıysam 20 yaşa :)🤣