Kızlar merhaba, hiç farkettiniz mi peride happy kids e benzemeye başladı. Cinsellik çok arka planda kaldı. Şimdi tekrar eski haline döndürelim mi? Ben başlayayım. Kızlar ben bir süredir isteksizlik problemi yaşıyordum hatta burda bu konuyla ilgili başlıkta açtım. Bugün bana o istek geri geldi. Çocuğu öğlen uyuttuktan sonra fuşumu alfım beden temizliğimi gaptım sonra süslendim gecelik giydim eşime foto attım. Eşimn iş yeri eve yakın hemen gelebilir istese o rahatlıkla foto attım. Ee ne zamandır yapmıyoruz(yapmıyoruz diyorumda haftada 1 işte) eşim durur mu fotoyu görünce omdan mesaj beklerken birden kapı tıkladı:) eşim geldi eve beni o halde görünce çekti beni odaya. Başladık sevişmeye ama birbirimize aç gibiyiz. Orgazm oljnca hafif iatwk gidiyor ya orgazm olmamak için kendimi arada frenledim eşime de dedim sakn hemen boşalma. Hani size sormuştum ya doggy pozisyonu yapamıyorum diye sevişirken baktım tam kıvamdayım doggy pozisyonunu aldım eşim nasıl sevindi ve kızşar evet çok zevk verdi bu sefer yapabildim. Sonra baktım gitgeller hızlandı set vuruyor arkadan eşim boşaldı dedim niye boşaldın dediki götü döndün bana ben napayım dayanamadım :)) sizlerle paylaşayım kızlar. Demekki isteksizlik gelip geçici i olabiliyormuş çocoukların diş çıkatma dönemindeki iştahsızlık gibi😂😂

Kirmizisarap bende orgazm olacağımı hissettiğim an döndüm ki bende zevk alayım karşılıklı olsun diye bundan sonra öyle yapıcam yoksa diğer türlü canımı acıtıyor

Moonlight0 dönem dönem kadınlarda isteksizlik olabiliyor ki bir de çocuk varmış çok normal, uzun sürmüyorsa bu isteksizlik çok dert etmeyin gelip geçici. ben mesela çok düşkünüm ciselliğe ama bazen o kadar üşeniyorum ki. eşim çok geç boşalıyor inan bu da ayrı bi dert pertim çıkıyo. o yüzden bazen bu yüzden, bazen günlük iş hayatı vs vs isteksizlik oluyor. ay sevindim senin adına bak geri gelmiş ne güzel birlikte olmuşsunuz :) <3

Moonlight0 Demekki isteksizlik gelip geçici i olabiliyormuş çocoukların diş çıkatma dönemindeki iştahsızlık gibi😂😂

Bu çok doğru bir tabir olmuş gerçekten 👍🏼🤩

• [silindi]

Kapı çalınca eşin sanıp açsan başkası olsa 🤭iyi gelen eşinmiş 😂😂ben bı kere arkadaş gelecekti dışarı cikcaktik kapı çalıyor o geldi sandım dur be geberiyonmu ciplagim giyiniyorum dedim posta sesini duyunca yerin dibine girsem iyidi o aklıma geldi 🤣

Yasemminplt34 evet bede de malesef onceden olsa saat gun farketmez hemen olurdu simdi aksam olsun çocuk lar uyusun oyle ona bile zaman kalmiyor bazen yorgunluktam esim cocugu uyuturken uyuya kaliyorum ben uyaniyorum o uyumus 😂