- Düzenlendi
Kızlar merhaba, hiç farkettiniz mi peride happy kids e benzemeye başladı. Cinsellik çok arka planda kaldı. Şimdi tekrar eski haline döndürelim mi? Ben başlayayım. Kızlar ben bir süredir isteksizlik problemi yaşıyordum hatta burda bu konuyla ilgili başlıkta açtım. Bugün bana o istek geri geldi. Çocuğu öğlen uyuttuktan sonra fuşumu alfım beden temizliğimi gaptım sonra süslendim gecelik giydim eşime foto attım. Eşimn iş yeri eve yakın hemen gelebilir istese o rahatlıkla foto attım. Ee ne zamandır yapmıyoruz(yapmıyoruz diyorumda haftada 1 işte) eşim durur mu fotoyu görünce omdan mesaj beklerken birden kapı tıkladı:) eşim geldi eve beni o halde görünce çekti beni odaya. Başladık sevişmeye ama birbirimize aç gibiyiz. Orgazm oljnca hafif iatwk gidiyor ya orgazm olmamak için kendimi arada frenledim eşime de dedim sakn hemen boşalma. Hani size sormuştum ya doggy pozisyonu yapamıyorum diye sevişirken baktım tam kıvamdayım doggy pozisyonunu aldım eşim nasıl sevindi ve kızşar evet çok zevk verdi bu sefer yapabildim. Sonra baktım gitgeller hızlandı set vuruyor arkadan eşim boşaldı dedim niye boşaldın dediki götü döndün bana ben napayım dayanamadım :)) sizlerle paylaşayım kızlar. Demekki isteksizlik gelip geçici i olabiliyormuş çocoukların diş çıkatma dönemindeki iştahsızlık gibi😂😂