Esmerimmm hahahahah bende ya
Sekss♀️sevişme ♂️
Hacobella bu platform cinsellik üzerine neye şaşırdığını anlamadım. Neden burdasın?
Yasemminplt34 dığumdan sonra bende de oldu o korku. Bide doğumdan sonra çok notmalöiş isteksizlik ilişkide kuruluk bir yerde okumuştum. Ama zamanla eaki haline gelihorsun düzeliyor hisler
BirVarBirYok yalnız değiliz 🤣🤣
lkmelms çok teşekkür ederim 😊 😌
Moonlight0 evet yaaa baya happy kidse döndü çocuğunun sağlık durumunu buraya yazan var karıştırıyorlar heralde 🤣
Sessiz_Nota valla mı kız maşallah sana 🤗 hiç şikayet etme sende ki o istek velinimet😂
- Düzenlendi
Esmerimmm amannn kızz ne fuhuşu tövbeee😂😂 klavye hatası mazur görün😌
Esmerimmm İveeettt 😘🥰
[silindi] ooyyyy😂😂😂kim o demeden açmam kapıyı başkası olsa artık bekletirdim
saripapatya katılıyorummm👏👏
bayandrakula_1 sanki bizi anlattın o yüzden gü düz kaçamak yapıyoruz arada heyecanda katıyor böyle
Moonlight0 🤣🤣sonradan doğrusunu anladık canım🤣🤣sikinti yok 🤣
Kavakyelleri dimi ama happy kids 2 gibi oldu burası
Esmerimmm cansınız🤩
Moonlight0 ben onu yapamiyorum oglum 2 yasinda hemen geliyor yanimiza acmayinca kapiyi aglar kardesine zarar verir yada diye YAPAMIYORUZ kacamak 😑
bayandrakula_1 bende çocuk ıyutunca zamam bulabildim gündüz yoksa bizde öyle çocuk ev yoruyor akşam pertim çıkıyor onu uyuturkem bende uyuyup kalıyorum ne eşime ne kendime zaman ayıramıyorum öyle. Bi de bende 1 çocuk var, 1 çocukla ben böyle pertim 2 çocukla Allah yardımvın olsun canım
Moonlight0 amin 😂 ama o iste iyiyiz özlüyoruz da bide
Moonlight0 😂😂😂eşimle orantili olsun barii😁adam sabahtan akşama kadar calişiyo yoruluyo.😁
Moonlight0 cinselligi sex hikayesi anlatmaktan ibaret görüyosun sanırım 🤣