Kızlar merhaba. 2 ay önce normal doğum yaptım bu süreçte çok kilo aldım 63 kilodan 107 e kadar çıktım tabii hamilelk öncesi de dahil yani 1 sene içinde aldım bu kiloyu. Yapım çok müsait kilo almaya bıraksam 200 olurum o derece. Herneyse hani 63 kiloyum demiştim ya o kiloya da 87 kilodan 10 ay içinde felan düştüm. Şimdi yine kilo vermek istiyorum doğumdan beri hafif dikkat ederek ödemleri vs attım 107 den 93 e indim. Ama veremiyorum 92.5 u grdüm 15 gündür aynı kilodayım 😔 verememin sebebi tabii ki benim boğazımı tutamıyorum sürekli bozuyorum hep ksıır döngü başla boz o şekilde gidiypr. Çok aşırı sinir var üzerimde kızım 3 yaşında sürekli konuşuyor bişiler soruyor inanın dişlerimi sıkıyorum ona bile sinir oluyorum kilomu veremiyorum o çok üzüyor beni ben napıcam bilmiyorum kızlar nasıl yencem bu durumu bu duygusal açlık var sanırım bende onu nasıl yencem nolur yardım edin öneri verin motive edin 😔😔😔 eşimlede sorunlarım var oda etkliyor sanırım o kadar çaresizim yalnız ve boşluktayım ki hiç bişi zevk vermiyor hiç kafa dinleyemiyorum kendi kendime kalamıyorum

Cikolatali-waffle merhaba canm kilo büyük bir sorun ve herkeste hemen hemen aynı sorun ve seninde dediğin gibi aynı döngü tut boz onun için senin kendini motive edip ikna etmen lazm benmde bir kuzenim baya kiloluydu 40 günde 15 kilo verdi 🙄 çok azimlendi gecen konustum diyor canm herseyden çekiyordu ama diyordum ben bunların tadını zaten biliyorum yemesem ne olacak ki kendin için yap yani o bu eşin için değil

papatya02 ya inanın kendimi hiç ikna edemiyorum öncedne nasıl verdim o 25 kiloyu bilmiyorum o kadar pişmanım ki dikkaet etmeyip aldığıma geri hemde fazlası ile aldım. Darısı bana inşallah 80 kiloları bi görsem inanın kendimden iğreniyorum artık birşey başaramıyrmuş gibi dediğim gibi sinirlerimde çok gergin kızım sürekli ilgi istiyor e bide bebek var evde. Eşim hiç ilgilenmiyor ekmeğimizi eksiğimizi eksik etmez ama aşk romantiklik iltifat cinsellik hiç biri kalmadı. Sıkıntıları var aşamıyor bendne kaynaklı değil yani ama bende öyle sinir yaptıki bu durum kimseye katlanamaz hale geldim en azındna zayıflasam belki o biraz moral olcak onu da yapamıyorum:(

Cikolatali-waffle aslında eşinden almadığın ilgi alaka seni sıkıntıya koyup daha çok yemene sebep oluyor çocuklara tüm ilgiyi verirken insan eşindende ilgi bekliyor oda bir. Açlıktır aslında sen bu yönünü yemeyle doldurmuşsun ama çocukların için kendin için. Kalkmalısın. Ayağa artk senin gözünün içine bakan 2 dünya güzeli allahn emaneti var onlar için başarmalısın ve biz anneler çok çok güçlüyüz. Benmde eşim çok iyidir eve çocuga bana ama ilgi alakaya gelince sıfır bende o kadar çok takardım ki bende tam tersi eridim resmen yemeden kesildim baya baya ama bu durumu aştım sen kendini sevip ilgi göstermezsen kimse seni sevmez şimdi o bana nasılsa bende onaa öyleyim en son ilişkimiz ne zamandı hatırlamıyorm eskiden ben atlardım çünkü şimdi yaklaşsa bile ben kaçıyorum artk bazı değerler zamanında bilinmeli sende değişiklik gördüğü zaman erkeklerde değişiyor onun için hersey bir yana kendin için başarmalısın bu durumu

Cikolatali-waffle Hiçbir yemek zayıflıktan güzel değildir ✌️ benim mottom bu. Kiloyla beraber ozguveniniz de gitmiş bende hamilelik kilolarını vermeden aynaya bakasim bile yoktu. Bakışlarımı kaciriyordum. Sabah kalhvaltisini düzgünce yapın öğlen hafif bir şeyler yiyip akşam 6 da bir çorba yanına sebze yemeği/ et sonrası bir şey yemeyin ekmeksiz tüketin. Termal taytlari araştırın temizlik yaparken giyin çok güzel yer attırıyor. Kabak detoksu var araştırabilirsiniz. Sodalı limonlu bir detoks suyu da var onu da yaptım. Hepsinin etkisi olduğuna inanıyorum. YouTube da zumba videoları var ara ara onu açıp yaptım. Bir suluk alın kendinize günde 2-3 litre su için midemiz boş kalınca hemen yeme gereksini duyuyoruz alışkanlıktan acikmasakta, onu suyla bastırın.

papatya02 ya çok teşekkür ederim böyle hüngür hüngğr ağlamak istiyorum inanın. Bağıra bağıra o kadar kötü hissediyorum 😔 kilo vermem gerek başarsam bu kadar sıkıntımda kalmıcak bilmiyorum önceden kendimi çok sever çok bakardım artık hiç kalmadı o işler. Çok tşk ederim yorumunuz içib dediğiniz gibi biryerden başlamam lazım

Hemsireanneg inanın suyu çok çok içerim. Diyet deseniz detox hepsinin alasını biliyorum o yönden sıkıntım yok ama ben başaramıyorum istikrar sağlayamıyorum nasıl başarcam bilemiyorum.. birde termal takım dün aldım yarın gelecek inşallah faydasını görürüm

Cikolatali-waffle kendine o ilgiyi verdiğin zaman aslında eşin ilgiside seni sarsmaz artk beklemeyi kes tek bunu diyebilirim acaba bunu yapar mı şunu yapar mı diye düşünme beklentin olmasın bak o zaman nasıl iyileşiyosun

papatya02 28 yaşındayım ama 60 gibiyim inanın. Toparlanmak istiyorum ama olmuyor kendime bakmak zayıflamak istiyorum ama olmuyor istikrar yok

papatya02 işte onu bi başarabilsem o kadar haklısınız ki mesela kendme bakıyorum bir gün ama ikinci gün yok giydiğmi vsde yakıştırmıyorum onunda etkiisi var kendimi koca kadın gbi hissediyorum bu kilolarla. Eşimin sıkkntıları sebebiyle ilgisi az ama ben onu bile kiloma bağlıylrım istemsiz beğenmiyor sevmiyor mu diyorum

Cikolatali-waffle merhaba canım kilo vermek için öncelikle azim çok önemli bunu kafana koymalısın devamı gelicek mutlaka benim fazla kilom yok ama sıkılaşmak için egzersiz yapıyorum ve üşendiğim zamanlarda egzersiz videoları izlemeye başlıyorum sonra hemen kendime hadi diyorum yap sende böyle olcaksın sizi motive edecek şeyler seyredin dans edin egzersiz yapın mutlaka isteyince o kiloları verirsiniz 🤗

Cikolatali-waffle güzelim henüz lohusa sayılırsın bu duygu durumların o kadar normal ki o kadar …. Seni en iyi ben anlarım benimde duygularım git gelli… şimdi sen kiloyu falan düşünme onu bi unut diğer sorunlarına odaklan . Artık ne sorunun var ise . Hepsini tek tek bul not et . Senin şuan mutlu olmaya ihtiyacın var seni ne mutlu edebilir mesela oraya yoğunlaş .

Cikolatali-waffle Canım öncelikle motive olman gerekiyor kendini aşağı çeken şeylerden uzak durmalısın. Bazı insanlar üzüldüğünde sevindiğinde kendilerini yemeğe verirler belkide böyledir senin bir anda azaltman psikolojine zarar verir. Çok yemek istiyorsan, sağlıklı ve iştah kesici şeyler yiyebilirsin. Her sabah uyandığında sağlam bir kahvaltı yaparsan eğer seni uzunca tutacaktır. Ara öğünlerine yulaf ekleyebilirsin çok doyurucu ve uzun süre açlık hissettirmiyor. Yemeğe başlamadan hemen önce bir bardak su içersen eğer biraz tokluk hissi veriyor. Akşam 7 den sonra su hariç birşey yiyip içme. Ve en önemlisi spor. Önce motive olmak için güzel bir meditasyon yapıp ardından yarım saatlik leslie ile başlayabilirsin, sana kolay gelmeye başlayana kadar leslieyle devam et sonra biraz daha nabız yükseltici plana geçersin. Kendine sporla alakalı günlük bir planer yap, bu çok etkili olacak. Göreceğin yere as ve yaptığın günü tikle emin ol bir hafta hiç ara vermeden yaparsan alışacaksın. Ve asla kendini mutsuz hissetme bu seni hep aşağı çeker 💕 Eminimki çok güzelsindir ve dünyaya bir can getirmişsin tebrik ederim, sakın bunları düşünüp kendini üzme 🥰 Kilo dediğin nedir ki? Gayret gösterirsen eminimki istediğin kiloya ulaşacaksın 🙏🏼
                      Asla pes etme.

Cikolatali-waffle Boyun kaç bilmiyorum ama kilon fazla geldi Doğumun üzerinden de 3 yıl geçmiş sanırım Ben kilo verme olaylayını bir diyetisyen eşliğinde verilmesi tarafındayım diğer türlüsü de senin azimli ve istekli olman başaracağına inanman işte o zaman yaparsın yediğine içtiğine dikkat bol yeşillik olsun yemekten önce aç karna 2 bardak su iç günlük 3-4 litre su içme hedefin olsun sürekli hareket halinde ol bulaşık yıkarken bile dans ederek yıka sporsuz kilo verme o zaman da her yerin Sakık durabilir

Kumral188 çok teşekkür ederim bu aklıma gelmemişti ben de izliylrum sporada başladım hatta bir haftadır ama o anlık motive oluyorım ertesi gin kalmıyor maalesef birde stresim çok naısl baş edicem bilemiyorum