Olivetti aslında sorunum çok eşimin ilgisizliği. Biz eşimle 14 yaşından beri beraberiz 25 yaşında evlendik yani 15 yıldır beraberiz ama bu son bir senede ailevi sıkıntılarından dolayı çok strese girdi sürekli onları düşünür oldu yediremiyor birtürlü bu ilişkimize de yansıdı mutlu olduğumuz anlar sayılı oldu artık. Önceden sevginin en alasını görmüş biri olarak bu şekil uzaklaşması ne aşk ne cinselliğimizin kalmaması daha doğrusu ona merhem olamayışım öyle strese soktu ki beni büyük kızıma bile katlanamaz hale geldim. Tam oyun ve sorma yaşı sürekli konuşuyor sürekli spru soruyor öyle sinirleniyorum ki ona bağırığ çağırmıyorum tabii içime atıyorum buda beni sinir küpü yaptı kendime vakit ayıramıyoruö birde kilo eklendi öyleyim işte….😔

Olivetti evde sadece yemek yemek için beraberiz yani birde yanyana yatıyoruz o kadar evişi çocuk herşey bende düşünün artık çok yalnız hissediyorum kendimi

Akrep ya aslında spor konusu vs hepsine hakimim. Geçen sene 25 kilo verdim evde ağırlıklar ile çalıştım sporumu yaptım hiç sarkma vs olmadı inanın o kadar güzeldiki sanki çocuk doğurmamışım gibiydi ama şimdi o gücüm yok çünkü eşim benle değil sanki aynı evdeyiz ama ayrıyız dış nedenlerden dolayı huzursuzuz hep tartışmalı surat asmalı bu durumu düzeltemiyorum da çok konuştum.

Cikolatali-waffle bu mutsuzluk ve yalnızlık duygun seni iyice sarmadan psikolojik yardım almanı öneririm . İnan kuş gibi olacaksın . Eşin konusunda da bşraz zaman diyorum

Cikolatali-waffle sorunun kaynağı eşinle olan ilişkin olabilir. İlişkinizde ne gibi sorunlar var ki sen duygusal açlıktasın ve bunu yiyerek gideriyorsun bu önemli. Bir de yeni doğum yapmışsın lohusa sendromunda devam ediyor olmalı.

Olivetti ailem uzaktan 2 aylık bir bebek 3 yaşında birde çocukla onu da almam imkansız çocuklarımı kime bırakıp gideyim eşim deseniz bakamaz zaten kzıım emiyor

ZRaporu ya aslında eşimin ailesi akrabaları hepsi sorun hepsi düşmanmış meğer sonradan dönüştüler eşime karşı ikili oynamışlar hep birde benim hakkımda bir laf olmuş sanırım eşim ona da çok bozuldu sıkıntılandı sürekli bunları düşünüyor hiç bize veremiyor kendini ama 1 yıl oldu artık napsam düzelmiypr şaşırdım napcağımı inanın

Akrep ailevi sorunları var. Aile büyğümüz eşime dükkanını verdi hediye olarak biz evlenince dükkan dediyseö çok değerli 1.5 milyon değeri varmış emlakçı ile konuştık. Bu büyüğümüz befat edince ailesi dönüştü eşime karşı hep ikili oynamışlar ölümü beklemişler resmen düşmanlık için. Bunları yediremiyor bana karşı bir lafları olmyş arkamdan konuşmuşlar onu duydu çok zoruma gitti bana laf etmleri. Bunları düşünüyor sürekli işin içinden çıkamıyor

Cikolatali-waffle Gerçektende kötü sorunlarmış 😕 senide araya katmaları tuzu biberi olmuş. bu zamanlar en kısa sürede geçer inşallah. Az uz parada değil vazgeçsin dicem ama huzur olmayınca olmuyor maalesef. Araya soğukluk koymayın siz desteğinizi esirgemeyin sizde zor zamanlardasınız ama ilişkide bu tarz dengesizliklerde bi taraf dengeyi kurması gerekiyor. Bi hobiniz varsa ona yoğunlaşsanız kafanızı dağıtsanız size çok iyi gelecektir aslında

Akrep aslında etamin işlemeyi tablo vs çok severim ama ona bile eğilemiyprım artık. 1 senedir bu sorunla boğuşuyoruz hiç düzelme yok daha da kötüye gittik ben de yoruldum artık napcağımı şaşırdım. İnanın para dükkan umrumda değil ver gitsin diyorum oda umursamıyor ama karşı taraf niyetini açıkca belli etse dükkanı felan vercez oda yok anca arkadan laf ediyorlar hzur bozuyorlar

Cikolatali-waffle İnan bana bu evlilik mevzularında dış faktörler çok huzur kaçıyor. Takmayın diyeceğim lakin zor biliyorum. Ama nereye kadar böyle gidebilir ki amaçları mutsuz olmanız. Böyle yaparak onlara istediğini veriyorsunuz tatmin oluyorlar. Herkes herkesin arkasından konuşur önemli olan bunların sizi yıkmaması. Aslında gerçekten sorununuz kilo değilmiş sizin içinizin ferahlamasına ihtiyacınız var. Yoksa kadın istese en kısa zamanda kilosunu verir 🙏🏼 Güne erken başla mesela saat 5 gibi kalk balkondan güneşi karşıla nefes al önce kendini ferahlat ki bu eşine yansısın.

Cikolatali-waffle sen de bu belirsizlikte kendini kilonla uğraşmaya vermişsin anladığım kadarıyla. Bence kilodan ziyade evliliğindeki sorunlara odaklanmalısın. İnan kilo alınır verilir ama mutluluk kolay yakalanmıyor. Mutlu olmayınca da insan kendiyle uğraşıyor. İlk iş evliliğinde eski mutluluğunu yakalamak olsun. Bunun için eşinle konuş gerekirse çözemezseniz evlilik terapistleri var çok ağır problemler olmadığı sürece her evlilik rayına oturur. Ama kendinle kilonla kafanı bu kadar meşgul etme. Dediğim gibi yeni doğum yapmışsın eski vücuduna özlem de duyabilirsin bu gayet anlaşılır bir durum. Biraz kendine zaman ver.

Cikolatali-waffle Hımmm yeni daha 😊Allah bağışlasın sütünü engellemeyecek şekilde diyet yapabilirsin aynı şekilde sporunu da ama su çok önemli en az 3 litre günlük içmelisin

Cikolatali-waffle canım benim seni anlıyorum ama lütfen kiloyu bu kadar kafaya takma yani kendini sıkıcak kadar .üzerinde dur yapman gerekeni yap fakat kilo alınır verilir bunun için moralini bozma .birde şöyle bisey ben mesela canım sıkıldıgında sinirlendigimde falan hep yerim .bazı insanların istahı kapanır bende tam tersi .belki sende de öyledir .oncelikle kendinde sevdigin yerlere bak onları on plana cıkar .bu seni motive eder .ama bakamazsan yada kendine vakit ayıramazsan hic kendini begenmezsen o iraden de olmaz .kendine vakit ayır kendinde begendigi seyleri gor motive ol ..bende sürekli bisey yerim ac veya tok ,o zamanlarda sağlıklı az kalorili atıştırmalıklar agzıma atıyorum .kendini üzerek degil motive olarak heyecanla yap .sonucta bir kere kilo vermişsin hep verebilirsin.kendine ben istedigimde verdim de ,bunları hatırla kendini üzerek daha kötü olursun..söyledigim atıstırmalıkları bir bak derim ve kendini ac bırakma gerekirse az ama sık sık ye .elinden geldigince hafif diyetten vs basla ki iraden gitmesin, daha sonra arttırırsın .ve hic acele etme vazgecme yavas olsun ama yeter ki olsun .sabırsız davranma ❤️

Akrep ay çok beğendim bu fikri dediğinizi yapıcam bugün günü erkenden karşılıcam 🥰 ya bu dediklerinizi bende eşime diyorum amaçları bu diyorum ama dinlemiyor ki haklısın diyor birgün iyi ama 10 gün kötü oluyor

ZRaporu ya çok haklısınız ama naparsam yapayım eşim düzelmiyor bir yıl oldu hatta geçti psikolojik destek alması gerekiyor bence Ama onada yanaşmıyor bir doktor bulmuş randevu almış ta 2022 eylül ayına. Bende yıllardır kilo sorunu olan bir kızdım zayıflayınca hem özgüvenim hemde mutluluğım artıyor inanın biraz kilomu versem kendi psikolojime de faydam dokuncak gibi geliyor motive olmam lazım ama naısl olcak bilmiyorum

Rouge ya aslında diyet yaparken hiç acıkmıyorum inanın ama ben tok olsamda yiyorum canım sıkkın vs olursa bundan kurtulmam gerek irademi kontrol etmem gerek. Önerileriniz için tşk edeirm ama benim işe kendime bakmakla başlamam gerek sanırım anca öyle motive olcam heralde