Mirinda Bosunadelirmedik chai tea latte en sevdiğim sıcak içecek, hava chip en sevdiğim soğuk içecektir ve sadece cadılar bayramına özel pumpkin spice aşığım keşke devamlı olsa
pina Ben yaz mevsiminde double espresso frappuccino ya da java chip frappuccino seviyorum kışın genelde cappuccino ya da caramel macchiato severim
Bosunadelirmedik Mayoneziseverim Zevk meselesi🤷🏻♀️ Bence bok gibi degil. Dukkana girdigim an o missss gibi kahve kokusu bile yetiyor. Ben seviyorum🌞
Mayoneziseverim tugce_byr sevmiyom orayı ya zaten kahveler çok pahalı bide o kahveye o parayı verince kendimi keriz gibi hissediyorum 😂
tugce_byr Bosunadelirmedik Tadına göre pahalı bana uymuyor diyelim yoksa ne ucuz ki yağ bile 100 lira 😂😂😂 o konuda haklısın sjsjsjsjs
Tecrubekonusuyor Bosunadelirmedik hiç gitmedim fırsat olmadı demek isterdim eşim kahveler pahalıymış gerek yok dedi bir kere gidelim deyince oysaki kahvenin her türlüsünü severim yalnız da Çarşı pazar çıkmam ama çocuklardan fırsat bulursam gidicem kafama dank etti niye yalnız yada bir arkadaşla gitmemişim hiç sorun etmemişim bunu sindirmiş adam beni resmen 😂