• Cinsellik
  • Acilll YARDIM EDİN LÜTFEN????????❤️

Kızlar merhaba.bir şey sormak istiyorum)duyduğum üzere ilk ilişkini yaşarken kızın kızlık zarı açıldığından sonra ilişki 3 gün sonra yapılmalı. Yani yara oluyor içeri ve sürtünmemek gerekiyor. Yani erkek ilk ilişkide başka yollarla boşalmalı. Kızın vajinasını yara yapa bilir daha fazla birliktelik. Yani 3 gün sabrmı etmek gerek?sizce bu ne kadar doğru kızlar????

Deyesen azersiz)).o baxir size nece tesir edecek.ama gozlemek daha dogru olar

sinemBeli azeriyem😇 yeni o mutleq deyil 3 gun gozlemek?onsuz ilkinde agrilar olur men bildiyim yeni nece olsa gozlemek lazimdir?

Rose_ mence gozleyin ama vajnadan vajnaya ferq var eger yara daha cox qanama daha coxdusa icaze vermeyin biraz gozleyin ama agri yara yoxdusa gozlemek ferq etmir eger yoldasinizla birlikte olursuzsa bir muddet eyni pozada beraber olmaya calisin cunku agri ve hormon degisikliyi sizde sinir stres yarada biler

fira337 hormon dəyişikliyi dedikdə münasibətdən sonra hormon dəyişikliyi olur ki?

4 ay sonra

Rose_ canım valh kızlık gitikten sonra hafif kanama oluyo ya o kanama bitikten sonra cok sert olmicak bi şekilde girebilrsin bnce benim ilk ilişkim takst taksit oldu için bilemiyorum ama bildigim bu.