Mutlu Evliliğin sırrı❤
- Düzenlendi
Susuhanim 4.5 yıllık evliyim ama 11 yıldır birlikteyiz eşimle. Mutlu evliliğin sırrı falan yok eğer iki taraf ta birbirine aşıksa ortada çözülmeyecek sorun kalmıyor hatta ciddiye alınacak problem bile olmuyor 🙏 Aşk tutku
ten uyumu, sevgi, saygı, sadakat tabiki evliliğin temel taşları fakat cinsellik %80 i bana göre. İki gün birlikte olmayalım geriliyoruz ama birlikte olunca mutluluk ve aşk hormonu salgilaniyor resmen düzenli sex hayatı bir evliliğin diğer bütün kısımlarını etkileyen bir faktör 👌
SansursuzKadin bunarada katılıyorum da ben senin burcunu merak etdim 🤣🤣🤣🤣
Miskin ay po demişim pp olacaktı. Alışmışım diğer fotoğrafına yabancıladım hahahah
MarieLaforet Bikac güne gözün alışır😂
Susuhanim 4 buçuk yillik evliyim. Bana gore mutlu evliligin sirri KARŞILIKLI saygi sevgi anlayıştır. Güler yüz , aktif bir cinsel hayat ve sadakatte olmazsa olmazlardan❤️🌼
Susuhanim sevgi saygı aşk .. ve geçen zamana rağmen hala öperken kokusunu içine çekmek ❤️
Lagosiyawo bu ben❤️ halada koklayarak operim eşimi 😍
Kirpapatyasii bende öyle düşünsene bu dünyada sanki ona sarılsan herşey geçecekmiş gibi ilaç gibi değilmi çok güzel çok büyülü rabbim herkese huzur versin 🥰
Lagosiyawo kesinlikle 😍aminn
Olivetti yaa ahahahhahaah😂😂 doğru diyorsun ama 👍🏻ne demek herkes sex düşünüyor. Niye evleniyoruz dini ve resmi şartlar altında rahat rahat sevişmek için bonus olarak çocuk yapmak için çoğunlukla aksini iddia eden cidden libidosuzdur.sevişmeyeceksek ben kankalarımla da aynı evde yaşarım sonuçta.
bittercikolata aynende öyle ağzına sağlık
E_heralde harcasana lütfen ya 😂😂
Anka 😂😂😂siz yaziklarimi okudunuz mu
Arkadaşlar insAllah hepiniz eşlerinizle güzel aşk dolu yillar gecirirsiniz❤ eşiyle skintisi olan bir kac arkadas biliyorum forumda insAllahh cozulür ve onlarda mutlu olur yukarda bi kac arkadasla girdisgim polemik vardi benimde ber taabiki cinsel hayatimda var benm gorusum buu benm icin cinselikten daha onemli seyler var cinselik benim icin 2 sirada 😁 burda ciddi anlamda bazilari icin çok üzüluyorum gercekten bazen acilan postlar terbiye sinirini acayip halde gecuyor ve hic şaşmaz altinda hep ayni kisiler 😁