Kızlar hayir mi ser mi diye baksam karar veremedim .kan tahlili yaptırmak istedim şansıma olmayacak bi doktor denk geldi zaten içime doğdu yapmaz bu kadın dedim yanda erkek doktor vardi o kadar dua ettim işte şansss yok ki bende kadin doktora düştüm her zaman aynı yerde yaptırdığım kan tahlilini yapmadi kadin doktor 😡

Sadgirl eğer adet tarihin geçmişse kan tahlili yaparlar. Ama adetin henüz gecikmemişse yapmazlar canım. Ilk ogluma hamileyken benimde başima geldi çünkü. Adetten 5 gün önce idrar testi yaptigimda cift cizgi cikmişti. Doktora gittigimde adet tarihin geçmeden kan tahlili yapamayiz demişti doktor. 6 gün beklemiştim kan tahlili icin 🤷🏻‍♀️

Sedaa sormadı ki onu bile direk yapmıyoruz dedi ne var yani yapsa zaten enfeksiyonum var ilac kullanamam hamileyse.😑

Sadgirl cok saçma olmuş gercektende. Adet tarihini sormasi lazimdi. Nasıl doktormuş o öyle 😂

Sadgirl adetine kaç gün var canım sen şuan garip davranıyosun bekle bi adetin geçsin sonra test yap çıkarsa kan tahlili verirsin böyle üzülürsün canım benim postlarına bakıyorum çok acelecisin

Ben geçende mide ağrısı karın ağrısı ishal nedeniyle doktora gittim günümü sormadan gebelik testi de istedi negatif çıktı zaten bugünde adet oldum 😅

2zlerim aynen önce bi adeti gecip kendisi yapsa çıkınca emin olmaya gidip kan verilir, normalde öyle olur.

Sadgirl o nasıl doktor ya 🤔 bendede enfeksiyon vardı ilk önce test yaptı sonra ultrasonla baktı.

SuPerisi0 istiyor haklı ama beklentisiz olmak her zaman daha iyi mutsuz olup moral bozmaz ve o ay olucaksada olmayabilir çünkü rahim gerçekten beyinden çok etkileniyor tıpkı stres yapınca adetin 10 gün hatta benim 15 gün önce geldiği olmuştur sakin olmak en iyisi