bitterdelisi24 Susuhanim ben hıc bi zaman cınsellık postu acmadım. ama acanada saygım var ne yazmıs olursa olsun benı hıc rahatsız etmıyor acıkcası :) mesela ne yazmalarını ıstersın :) cınsellık postuna ? :)
Susuhanim bitterdelisi24 uslubunü daha dogru kadin resmen bakkaldan ciklet istergibi yatak odasini anlatiyor😂😂😂
Nick Esmerkiz bana akıl vermeyin okumak kadar okumamakta seçenek ben bunun farkındayım 😉 ama birazda edep arkadaşlar. Gerçekten çok aşıyor bazı postlar. Yada napıyorsanız yapın bananee yaaa😆
hazanmevsimi24 SansursuzKadin tövbesteyşınss sansürsüz kadın seni görünce aklima grinin 50 tonu gelio mükko sun ya valla 😂seviliosun
bitterdelisi24 Susuhanim işte kımse tanımıyor ya onu sen anlatma dostum bırak anlatmwk ısteyen anlatsın.. sanane .. bizene :)
Ozge49595 Susuhanim buranın amacı bu zaten fark ettiysen normal postlar az ilgini çekmese açıp bakmazsın rahatsiz olan insan böyle uygulamada gezmez bebekleride leylekler getiriyor zaten🤣🤣
Pcoslu1anne Lacivert kollarimi arkadan baglamasini kalcama vurup sacimi cekmesini sert git gel yapmasini seviyorum çıldırtıyor beni🤣 Doğumdan sonra agrili olmaya başladı eski formumuzu ozledimm