Merhaba pco olupta normal yolla hamile kalan var mı aranızda
Pco hamilelik
Duyguuu ben kaldım. Klomenle başladık yola geve kalıp düşük yaptım iki kere. Üçüncü gebeliğim letuyla oldu ve çatlatma iğnesi. Sana önerim stres yapma çok kafana takma. Prof ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü dene. Birde arı sütü bal propolis karışımlarından faydalan. Gğnlük haslanmış yumurta mutlaka tüket.
Bende de vardi pco tam vazgeçtiğim anda hamile kaldim
- Düzenlendi
Duyguuu evet bende de pco var. ilk gebeliğim bir sene sonunda kendiliğinden oldu ümidi kesmişken. şimdi ise tekrar hamileyim oda kendiliğinden oldu 4 ay denedik bunuda. kesinlikle önemli olan kafadan çıkarmak
Duyguuu bende pco var klomen kullandim iki uc ay işe yaramayinca doktorum letu yu verdi onu kullanip çatlatma iğnesi yaptık. Oyle hamile kaldim. Nasil olsa pco var kendiliginden tutmaz diye korunmadik dogumdan sonra. Oglum bir bucuk yasindayken hamile kaldim tedavisiz🙈suan sprial taktirdim korkudan.
Duyguuu Yasmin doğum kontrol hapı ve soğan kürü artı stresten uzak durmak imkanınız varsa eşinizle bı kaç gün bulunduğunuz ortamda uzaklaşıp kafa dağıtmak
Duyguuu ben kaldim benim gittigim doktorlarda biri var diyordu biri yok diyordu en son bi doktor bana senin tedavisiz cocugun olmaz tedaviyle bile cok dusuk ihtimal demisti sonrasinda catlatma ignesi asilama vs hic biri tutmadi tup bebege karar verdik oncesindw vucudumu arindirmak istedim hormonlardan ekstra kilo alacagim icin kiloda vereyim dedim hamile kalmisim.
DipsizKuyu0 ikinciye mi hamilesiniz çıkmıyor ya aklımdan
Kirpapatyasii allah banada nasip et yarabbim allah bağışlasın
Duyguuu sabir ve dua ile olur elbet stres yapmayın ☺️