Derleranacum Son 2 haftadır aşırı wc ye gidiyorum günde 2 bardak su tüketiyorum kahve cay meyve suyu felan hiç tüketemiyorum ilk defa böyle bişe oldu son 3 gündür acayip wc den çıkamıyorum arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı
Sedaa Derleranacum günde 2 bardak cok az degilmi 🤔 ben nerdeyse her mutfaga girdigimde 2 bardak su icer çıkarım. Enfeksiyon ya da üşütme olabilir canım. Idrar yaparken yanma da hissediyorsan enfeksiyondur büyük ihtimal.
Poinella Derleranacum ay ben hamile oldugumu o sekilde ogrenmistim tek belirtim asiri tuvalete gitmekti gunumde gecince test yapmistim. Oyle bi ihtimal yoksa sekerinize baktirin derim ozellikle 3 aylik sekerinize baktirin.
Derleranacum Sedaa su içme alışkanlığım yok küçükken de öyleydim yani bazen 2 gün felan da su içmediğim oluyor ve bu yüzden 22 yaşındayım ama cildim vucudum aşırı yaşlandı enfeksiyon bilmiyorum akıntı yok ama üşütme belki olabilir balkon yıkıyorum
Derleranacum Poinella ağustos 23 de eşimden ayrıldım birliktelik yaşamadım ama belkide hamile olabilirim ondan öncesi olmuştu ama regl oldum Bi test alayım bugun
Heyooooo Derleranacum belkide çok sıvı tüketmendendir ama şöyleki ben 2 hamileliğimide böyle öğrendim😂
Derleranacum Heyooooo canım hemen hemen 4 haftadır belki daha fazladır eşimden ayrıyım ama test alıp bakmakta fayda var belki ondan öncesi de olabilir
Tomris Derleranacum idrar yolları enfeksiyonu olabilir çok az çiliniz varken bile çok varmış gibi hissediyor musunuz ya da yanma var mı karın ağrısı bulantı falan
Tomris Derleranacum bence bir idrar tahlili verin bende de olmuştu sık sık tuvalete giderdim artınca ağrısı dayanılmaz oluyo