Arasemir11 Mirinda akşama ponçik war kızlar demişlerdi 😂hiç unutmuyorm oturmuş hafızama silinmiyor ponçik 🤮
zarifhanim Arasemir11 ponpiş miydi? 🤢Aaayyy onun kakası da pembedir şimdi🤮, ilişkiye o minnoş terimler hiç yakışmıyor 😄
Olivetti zarifhanim 2 numara efsane . Ama sadece oldlar bilir onu da 😂😂😂 @ebruli ablamız forumun Zeynep ergülü../ kıymetini bilemedik
zarifhanim Olivetti gız Allahtan korkun, peygamberden haya edin abbooooo kadın yalan falan etmemiş drift flörtü yaşamış günahına girmiyim, araç al satı yapıyorlar sonuçta modeline takılmamak lazım 🤣🤣🤣
Arasemir11 zarifhanim Ewet öyle demişti birisi hiç unutmuyorum Bnde ponpiş yazacağıma poncik yazmışım Bnde öyle anlamışım 😂😂😂
deleted13 Olivetti Domates kabuğu diyecektim sen demişsin bitane arkadaşının eşi rahatsız etmişti kadını ev oturmasında o ne yaptı acaba?😂😂😂
zarifhanim Arasemir11 O kadar itici ki, ponpiş ne ya keşke hiç görmeseydik o yazıyı. Gözlerimizi yıkayınca gitseydi keşke üff 🤣🤣
deleted13 Olivetti Hani polis eşiydi çok güzelim felan girmişti olaya eşinin arkadaşı oturmada oldukları bi gün niye mesajlarıma cevap vermiyosun diyodu da kız kapıyı ittiriyodu öyle bişeyler vardı kocasına diyemiyordu😂😂😂😂
deleted13 Olivetti Ebruli yi kaçırdık o buraya çok şey kazandırabilirdi “müren balığım yuvana dön okuyorsan”🤣🤣🤣
zarifhanim Olivetti neden mantıklı geldi ki 😂 ama öyle sayko postlar var ki konuşmalarından b.k kokusu geliyor 🤣🤣
zarifhanim Asyab-altin Bende hatırladıkça gülüyorum, sinirli olduğundan yangında olduğu kanısına varmış eşi 😂😂😂
Olivetti deleted13 ay evet ya güldürdükçe düşündüren insan 😂. Eğer dönerse özür dilicem kıymetini bilememişiz 😂😂😂