deleted13 Olivetti Hani polis eşiydi çok güzelim felan girmişti olaya eşinin arkadaşı oturmada oldukları bi gün niye mesajlarıma cevap vermiyosun diyodu da kız kapıyı ittiriyodu öyle bişeyler vardı kocasına diyemiyordu😂😂😂😂
deleted13 Olivetti Ebruli yi kaçırdık o buraya çok şey kazandırabilirdi “müren balığım yuvana dön okuyorsan”🤣🤣🤣
Olivetti deleted13 ay evet ya güldürdükçe düşündüren insan 😂. Eğer dönerse özür dilicem kıymetini bilememişiz 😂😂😂
zarifhanim Olivetti neden mantıklı geldi ki 😂 ama öyle sayko postlar var ki konuşmalarından b.k kokusu geliyor 🤣🤣
zarifhanim Asyab-altin Bende hatırladıkça gülüyorum, sinirli olduğundan yangında olduğu kanısına varmış eşi 😂😂😂
Panda Olivetti Bu Postu gördüm tam onu yazacakdım senin yorumunu gördüm yazmadım,hiç aklımdan çıkmıyo o post öğğkk🤢
Mirinda Rouge ay iğrenç ama bu gerçek biliyor musun? Benim annemin ilk evliliğinde boşanma sebebi bu kocasına eski nişanlısı bu büyüyü yapmış. Ben normalde inanmam böyle şeylere ama yakınından duyunca kötü oluyorsun
seksirella Mirinda iç çamaşır magazina gidip sütyen denerken kadın yardımcı olayım demis göğüsleriyle oynayıp şeyini oksayinca ayakta boşalmış 😂😂 Olivetti sen hatırlarsın 😂
Olivetti seksirella hatırladım 😏😏 onun birde kuaför olanı vardı dimi 😂😂 kuaför ağda yaparken ellemiş 😂😂
zarifhanim cutechucky Aaaaayyyyyy hala duruyormuş galerimde, acilen silmeliyim 🤣🤣🤣 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9jmctLb.jpeg]