• +18
  • Mutlu son masajı😬🤔😜

Kızlar eşine masaj yapan var mı? Ben yaptım 2 kere sonu mutlu bitti😄😄 Adam her 2 güne bir istimeye başladı. Aromatik yağlarla masaj yapıyorum tepeden tırnağa. Mini dar bir elbiseyle. Masaja gelmiş gibi, ben de masözmüşüm gibi😄Aradı az önce. Akşam Bi masaja gelmem lazım müsait misin diyor 😜 İlişkinin heyecanı adına süper oluyor tavsiye ederim😄😁 10 yıllık evliliğimize değişiklik lazımdı çok iyi oldu.

Tarcinlikahve Bizde tam tersi ben eşime diyorum bana masaj yaparmısın diye tabi sonu mutlu bitiyor ben mutlu o daha mutku 😃😃

Tarcinlikahve 1-2 defa yorgunum biraz masaj yapar mısın? Dedi yaptım sonra hop (sizin tabirinizle) mutlu son. 😂
    Baktım hiç hayra alamet değil. Parmaklarım ağrıyo yapamam dedim. Bu defa o sürekli der ben sana yapim. 🤓 İşin kötü yanı acayip huylanıyorum. Heryerimde tik var. Gülmekten bişey anlamıyorum.
    Bu fantezi bana göre deil. 🤷

Bende daima masaj yaparım.. sonu mutluluk😋

Tarcinlikahve çok iyi eşimde bana yapardı baştan sona kadar yağlardi beni off ne güzel olurdu ama ben ona hiç yapmadım hep o yapti🤣🤣🤣

Tarcinlikahve lavanta yağının kpmusı çok keskin değil mi ben sinek ısoroğı için kullanıyordum çocuğuma kokusı çok keskin. Bir kere eşim denk geldi kokusundan rahatsız oldu