Kızlar eşine masaj yapan var mı? Ben yaptım 2 kere sonu mutlu bitti😄😄 Adam her 2 güne bir istimeye başladı. Aromatik yağlarla masaj yapıyorum tepeden tırnağa. Mini dar bir elbiseyle. Masaja gelmiş gibi, ben de masözmüşüm gibi😄Aradı az önce. Akşam Bi masaja gelmem lazım müsait misin diyor 😜 İlişkinin heyecanı adına süper oluyor tavsiye ederim😄😁 10 yıllık evliliğimize değişiklik lazımdı çok iyi oldu.
Mutlu son masajı😬🤔😜
Tarcinlikahve her 2 güne bir yapamam ,anca düzenli maaş falan bağlarsa olabilir 😂
Tarcinlikahve Yılda 1 /2 defa yapmisligim var sonumutlu bitti çok alışmasın diye bıraktım o yapsın bana birazda
Nietzsche hahahaha mantıklı aslında 😄😄
Serap02 Doğru söylüyorsun. Ya o da yapıyor ama ben yapmayı daha çok seviyorum nedense😜
Tarcinlikahve iki günde bir yorar beni parmaklarımı hissedemem 😂 mutlu son
Tarcinlikahve Bizde tam tersi ben eşime diyorum bana masaj yaparmısın diye tabi sonu mutlu bitiyor ben mutlu o daha mutku 😃😃
Tarcinlikahve Genelde eşim bana yapar, her zaman da mutlu biter hahah severizz 😄
Tarcinlikahve 1-2 defa yorgunum biraz masaj yapar mısın? Dedi yaptım sonra hop (sizin tabirinizle) mutlu son. 😂
Baktım hiç hayra alamet değil. Parmaklarım ağrıyo yapamam dedim. Bu defa o sürekli der ben sana yapim. 🤓 İşin kötü yanı acayip huylanıyorum. Heryerimde tik var. Gülmekten bişey anlamıyorum.
Bu fantezi bana göre deil. 🤷
Tarcinlikahve iyi fikir akşam güzel masajı hak etti tabi bizim tazmanya canavarı erken uyursa 🤣
Tarcinlikahve aromatik yağları nerden bulacagim 😂
Aromatik yağ biraz açar mısınız isim olarak
Kirpapatyasii bende bekleyeyeim burda kokusu falan nasıl acaba
Bende daima masaj yaparım.. sonu mutluluk😋
Tarcinlikahve Biz çok sık yaparız 😂
Tarcinlikahve çok iyi eşimde bana yapardı baştan sona kadar yağlardi beni off ne güzel olurdu ama ben ona hiç yapmadım hep o yapti🤣🤣🤣
Kirpapatyasii Elifimmm Hicbisey aktarlarda var lavanta yağı tavsiye ederim. Hem dinlendirici hemde afrodizyak etkisi var
Kahvehatunu 😄😄😄😄🔥🔥
Tarcinlikahve lavanta yağının kpmusı çok keskin değil mi ben sinek ısoroğı için kullanıyordum çocuğuma kokusı çok keskin. Bir kere eşim denk geldi kokusundan rahatsız oldu
Yasemin,vanilya ve kakao yağlarını karıştırabilirsiniz denendi ve sevildi 😉