• +18
  • Mutlu son masajı😬🤔😜

Moonlight0 eşimin hoşuna gitti. Ama öyle boca etmedim tabi. Damla damla kullandım vazelinle birlikte. Bizim hoşumuza gidiyor. Yukarda bir bayan yazmış kakao vanilya vs. Onlar da güzel ama mesela eşimin hoşuna gitmedi onlar. Sanırım zevk meselesi

Tarcinlikahve ellerim kopuyorxay şurayı ov şuraya bastır kütlet elim kolum ağrıyor uğraşamam 😄🤣

Dnzzzz Durex in masaj yağlarını deneyebilirsin. Hem içerik olarakta güvenilir. Biz hep onları kullanıyoruz.

Arkadaşlar şu masajlari nasi yapiyosunuz bı detay verin hele 😁odun geldjm odun gidicem bu dünyadan😂 fantazi severim ama dünyam çok geniş değil 😬

Akrep teşekkür ederim alırız ondanda 🙂

Kokoshanim08 hatta eşim izine geldiğinde hep der getir bizim zamazingoyu bi masaj partisi yapalım diye, onun için sekse dair her şeyin gizli adı zamazingo 😅😅

Tarcinlikahve hee yaaa bi kere masaj yapasım geldi ondan sonra her dakka masaj ister oldu kahretmesin nerden bulaştım diye kendime kızıyorum 😄😄 bende Hindistan cevizi yagiyla denedim bi kaç kere kokusu fln da ztn çok hoş ama sıkılıyor insan gün içinde surekli de masaj olmaz ki 🤦🏼‍♀️😄 artık gittt basımdan be nerden alıştırdım seni diyorum . Lütfen hayatım çok guzel oluyor bütün sinirlerimi alıyorsun dio ama ben masajın suresini bilerek uzatıyorum bir saat kadar sıkılmadan yapıyorum kii , ben yaparken uyuyakaliyor hahahhaa yoksa hep mutlu son , hep mutlu son nereye kadar 😄😄😄

Hicbisey sepete urunleri ekledikten sonraki firsat urunlerinin icindeki listeden secmistim canm suan varmi yokmu bilmiyorum. Ben alali biraz oldu. Eger uyeysen sepetine borseyler ekledikten sonraki sayfaya bak yada ürün koduyla aratmayi dene 🤤