Yaren56 Eylem_01 bende geciktirici arayışındayım joy diye bir marka kullanıyordu eşim ama bu kez farklı bir marka denemek istiyoruz
Yokartikk Eylem_01 bende isyandqyim esim geç bosaliyor diye gercketn bu yüzden ilişkiye bile girmek istiyorum herfun 1 sat 1 buçuk saat 2 bile oluyor bazen bıktım artık ya bosal kuru bosal kuru ol bıktım yemin ederim bir ara çekil.git dedim ya öldürdün beni ilk başta zevke. Oluyor bakıyom 1 saat geçti artık yoruluyorum ve oram şişiyor ağriyor ağladığım zamanlar bile oluyor inanki çok garip bazıları geciktirme için ilaç kulaniyor bende hemen boşalsın diye ilaç arıyorum sinirledindjm postu görünce 😃😑😑😑
Heysexylady Eylem_01 Okey markası sprey kullanın. Eşim erken boşalan biri değil kullanmasada 40-45 seksimiz sürüyor. Bunu sıkınca 1 buçuk saat sürüyor 🙃
Eylem_01 Yokartikk 😂😂 oyle valla ön sevişme uzun sürse güzel.olacak oda olmuyor hemen içime koyup 2 3 dk sonra boşalıyor sinirleniyorum.bende
Saripapatyaannesi34 Yokartikk aaa bu ben yemin ederim canımdan beziyorum artık uyuşuyor resmen oram çok zor bu geç boşalma işi 😪
BirTospik Kızlar hamileyim, eşim geciktirici kullanırdı hep, hamile kaldığımdan beri buraktı, ben istemedim, yan etkisi falan olur diye, zarar vere bilir mi bebeğe?
Yokartikk Saripapatyaannesi34 inanın bazen ağlıyorum yeter artık diyip belki bosalmadan bırakıp gitmisligim bile var ne bu Beeee vur Allah vur 1 2 satt yeter buda can yani oram şişiyor agriyor kuruyor buradakiler geç boşalsın diyince bir titreme geliyor bana😂😂😂