Yaren56 Eylem_01 bende geciktirici arayışındayım joy diye bir marka kullanıyordu eşim ama bu kez farklı bir marka denemek istiyoruz
Yokartikk Eylem_01 bende isyandqyim esim geç bosaliyor diye gercketn bu yüzden ilişkiye bile girmek istiyorum herfun 1 sat 1 buçuk saat 2 bile oluyor bazen bıktım artık ya bosal kuru bosal kuru ol bıktım yemin ederim bir ara çekil.git dedim ya öldürdün beni ilk başta zevke. Oluyor bakıyom 1 saat geçti artık yoruluyorum ve oram şişiyor ağriyor ağladığım zamanlar bile oluyor inanki çok garip bazıları geciktirme için ilaç kulaniyor bende hemen boşalsın diye ilaç arıyorum sinirledindjm postu görünce 😃😑😑😑
Eylem_01 Yokartikk 😂😂 oyle valla ön sevişme uzun sürse güzel.olacak oda olmuyor hemen içime koyup 2 3 dk sonra boşalıyor sinirleniyorum.bende
Saripapatyaannesi34 Yokartikk aaa bu ben yemin ederim canımdan beziyorum artık uyuşuyor resmen oram çok zor bu geç boşalma işi 😪
BirTospik Kızlar hamileyim, eşim geciktirici kullanırdı hep, hamile kaldığımdan beri buraktı, ben istemedim, yan etkisi falan olur diye, zarar vere bilir mi bebeğe?
Heysexylady Eylem_01 Okey markası sprey kullanın. Eşim erken boşalan biri değil kullanmasada 40-45 seksimiz sürüyor. Bunu sıkınca 1 buçuk saat sürüyor 🙃
Yokartikk Saripapatyaannesi34 inanın bazen ağlıyorum yeter artık diyip belki bosalmadan bırakıp gitmisligim bile var ne bu Beeee vur Allah vur 1 2 satt yeter buda can yani oram şişiyor agriyor kuruyor buradakiler geç boşalsın diyince bir titreme geliyor bana😂😂😂