Babygirl Ayy pire çok illet bişey ya. Öyle silmeyle geçecek bişey değil ki eşylarda kıyafetlerde olur diye biliyorum. Bebeğinin yattığı yeri, kıyafetlerini full yıkaman lazım. Allah yardımcın olsun
Casper123 Babygirl ya silince kayboluyor gibi oluyor heralde kapı falan açılınca tekrar geliyolar gibi köpek sürekli kapının önünde görsen köpeğin kendiside illet kapı paspasına yatıyor diye kaldırdım attım paspası arayıp belediyeyi aldırayım köpeği diyorum eşim de babam bakıyor diye ses etmiyor kafayı yemek üzereyim huylanıyorum artık 🙁😑
Babygirl Casper123 Nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorlar aklım almıyor. Bari kocan istemiyorum köpeği diyip göndersin öyle şey olur mu! Ya çocuğunda kaşıntı yaparsa alerji yaparsa kim verecek bunun hesabını. Sinir oldum ya
Adrienne Casper123 çocuğunuz bitlenincede belediyeyi arayıp gönderecekmisiniz? Veterinere götürün ya da eve çağırın hayvanı pirelerinden kurtarmaya çalışın
Casper123 Babygirl evet geçen gün sırf ona ağladım daha küçük bir yeri acısa bilmiyo kaşınsa kaşımayı bilmiyor 🙁
Momm2260 Kopege pire ilaçi alın bızde bakarız ama. Surekli ılaclarız. Veterınere gotururuz pire eve gırerse cıkmasi zor yani
Birisii Casper123 kocana söylücen özellikle köpegin yattığı yeri ve sonra bahçeyi evleri ilaçlıcak zaten pire insan vücudunda yaşayamaz çogalmadıkları sürece yok olurlar. Kayınepederinizden beklemeyin eşiniz 2 saate halledebilir
SuPerisi0 Casper123 Allah yardim etsin, oyle insanlar biseyden anlamaz insana hastalik bile kapsa o kopek daha degerlidir. Kopege bakacaz diye insan hayatini böyle zorlastiriyolar. Pire bit hastalik hepside olur hayvan sonucta ama bunu anlamiyolar normal geliyo onlara pislik herllde
Annesi-bebesi Casper123 kaynvalidem ve eşim tavuk horoz flan besliyorlar yaklaşık 100 tane kadar 😒 birde köpeğimiz var bi ara evin her yerinde pire görüyprdum zıp zıp zıplıyorlardı en son çıldırdım temizle temizle geçmiyordu köpeği veterinere götürdük tıraş oldu daha sonra pire için ilaç sprey artık neyse ondan verdiler evide komple ilaçladık bi daha görmedim
Casper123 Annesi-bebesi sokaktan bulmuş köpeği getirmiş bide ısıran cinslerden pitpul kırması gibi bişey kendim yıkayıp ilaçlıyorum diyo köpeği değişikler bi tanede evlerinin içinde var aynı köpeğin cinsinden dişiside evlerinde sizin evde olmuyormu nasıl rahat ediyorsunuz diyorum yoo hiç görmedik diyolar onlarında var tavuğu falan gamsızlar ya
Ozge49595 Casper123 inanki gecmezsorunu kökünden çözmenizi lazim madem bahçeye almıyorlar ilaclasinlar köpeği evi falan d dip köşe ilactirin ama enin sonunda tekrar pire geri gelecek
Casper123 Ozge49595 evet yine gelir çünkü bir süre kayboluyor görmüyorum sonra yine görüyorum umursamıyorlar ya gerçekten çoğu konuda böyleler herşeyi söylediğim dile getirdiğim içinde sevilmem böyle konulardan
Sevimlicadi Aynı durum bizde de var bır kere balkondan içeri kedi girdi sirkeli sullarla silsem bile çocukta ve bende ısırıklar oluşuyor evi ilaçlatmayi düşünüyorum
Ozge49595 Casper123 pire cok pis bi hayvan insanı çok kötü kasijdiriyor rahatsiz ediyor umarım tez zamanda kurtulursunuz
Sevimlicadi Casper123 saol canım artık sivrisinek bile görsem gece saat kaç olursa olsun bı kova sirkeli suyla siliyorum evi o derece takıntı oldu
Mayoneziseverim Casper123 çamaşır suyu falan öldürmez onları tarım ilacı satan yerler var karışım yapıyorlar hep pireler için ordan ya ilaç al ya da karışım yaptır