Susuhanim Nidaturgut12 film izlemek icinde ev kiralayina ilkkez göruyorum bunun icin sinema salonlari var farkindamisiz yani ne olmasini brkliyordunuz😂
Nidaturgut12 Susuhanim ya olacakları az çok biliyorudm zaten 😂 ama dikkatli olacağımızı söyledik Bi anlık kendimizden geçtik ve olan oldu
Nidaturgut12 Serap02 artık kolay kolay öyle olacağını sanmıyorum ondan soğudum yani erkeklerin genelinden Bi soğuma var bende şuan 🤦🏻♀️
Serap02 Nidaturgut12 Yani kendisi yaptı bunu niye pişmanlık duyuyorki anlamıyorum zaten mast yapması bile hata bekaret sadece kana bağlı degilki
Merabatelevolee Nidaturgut12 pişman olduğuna göre gelecek hakkında sizle evlenme gibi bir planı yoktu yanlış anlamayın direk bunu düşündüm hafi yaptın böyle bişey pişmanlık neden
2minikmucize Nidaturgut12 sende buna inandın mı film izlemek için kimse ev kiralamaz seni keklemiş resmen ben eşimle nişanlıyken bile güvenmezdim o derece ben kan için değil o gecenin özel olmadı için o günü beklemiştim neden peki belli değil evleneceğiniz
Nidaturgut12 Susuhanim 😂 geçer umarım pişman olduğum için kötüyüm yoksa kızlığım yüzünden çok üzülmüyorm
Susuhanim Nidaturgut12 biz kadınlar kızlıktan ibaret değiliz zaten🙂 gecende bir gerizekali post acmisti aklima o geldi sinirlerim oynadi yine 😂😂 kizliginiz nasil bozuldu diyordu 😂 buzdolabina koyulmamis yemek gibi hissettim😂😂😂
Polyanna81 Nidaturgut12 bacım amaç tamamen farklı yani film izlemeyi gec şimdi 🤣🤣atesle barut yan yana durmaz malesef olan olmuş yanii
Nidaturgut12 Yasemminplt34 içime girmediği için rahatım zaten kadın doğumluk bişey yok sanrım artık olan oldu çünkü
Polyanna81 Yasemminplt34 kan gelecek kadar çocuk iceri sokmus elini nasıl birşey olmadi bu kadar naif düsünmeyin 🤣 kizimizada gecmis olsun diyelim
Nidaturgut12 Susuhanim 😂😂😂 kız kahkaha attım tabiki ondan ibaret değiliz ama toplumda genel olarak bu anlayış var ve Doğu tarafında yaştan biri olduğum için biraz tedirginim sadece
Nidaturgut12 Polyanna81 ya teşekkürler ama hızlı hızlı yaptı boşalamam için az kalmıştı gelmeme ve Bi baktım kan görünce geri çektim elini hemen
Susuhanim Nidaturgut12 yalniz sen degil canim bende maalesefki farkindayim 🙂 tedirginligini anliyorum tabiki ama hayirlisi olsun aslanima 😂
Yasemminplt34 Nidaturgut12 doğumu benden hiç gelmemişti eşimde Doğulu ama herhangi bişey demedi sorgulamadı
Polyanna81 Nidaturgut12 normal kuzum zar patladığı için kan yada kahverengi lekeler geliyor yani birkaç gün sürer o bazıların adet gibi kanaması bile olabiliyor