Polyanna81 Yasemminplt34 zar tam uçta olmayacağına göre o anki heyecanla falan baya ileri sokmuş arkadaş sanırım elini yoksa hemen oraya dokununca kan gelmez arkadaşlar o anki ateşle anlamamislar🤣🤣🤣🤣
Polyanna81 Nidaturgut12 normal kuzum zar patladığı için kan yada kahverengi lekeler geliyor yani birkaç gün sürer o bazıların adet gibi kanaması bile olabiliyor
Bambii Polyanna81 bende hiç kanama olmamıştı ama sadece birkaç saat sonra hafif kahverengi akıntı geldi o kadar zarın yapısı ile alakalı sanırım
Nidaturgut12 Akrep Polyanna81 sanmıyorum ya ondan sonra değiştik ikimizde soğuduk ama ilerde karşıma çıkarsa olabilir neden olmasın
Susuhanim Nidaturgut12 yalniz sen degil canim bende maalesefki farkindayim 🙂 tedirginligini anliyorum tabiki ama hayirlisi olsun aslanima 😂
Nidaturgut12 Akrep zaten yürümedi ilişki askere gidecekti gitmeden sana doymak istiyorum falan dedi bende istiyordum yani tek taraflı değildi Cafe park ortamlarında rahat davranamayacağımız için böyle Bi yola başvurduk
Yasemminplt34 Nidaturgut12 doğumu benden hiç gelmemişti eşimde Doğulu ama herhangi bişey demedi sorgulamadı
Nidaturgut12 hemsire_anne46 tabiki öyle şeyleri göz önüne getirdim ama benim 1 buçuk yıllık bir ilişkimdi ve ilk defa böyle Bi yola başvurduk
Olivetti Nidaturgut12 e demekki film izlemek şçin kiralamadınız evi 😂 burda lafı kıvırıp yumuşatmana gerek yok kınamayız eleştirmeyiz 😂
Dedikoducu22 Nidaturgut12 tek sen değilsin ki bu hatayı yapan bir çok kişi var benim 1 çocuğum varken bekardım düşün yani baba evinde doğum yaptım o şekilde evlendim