Susuhanim roseriary aaa benim en yakin arkadasimda cevirmenlik yapiyor zor oluyir mu😀 bic yalnis biseyler yaptin mi😂
roseriary Susuhanim sürekli ekran başında iş yaptığım için sık sık baş ağrısı yaşıyorum ama onun dışında bir sıkıntı yaşamıyorum. Bugüne kadar da herhangi hatalı bir şey yapmadim. 😊
deleted77 Susuhanim annemin önerisi ile seçmiş olduğum bir meslekti ve atandığım da benlik olmadığını anlayıp ara verdim. Eşim mühendis, mimar home ofis çalışıyor, ondan esinlenerek bu kararı verdim 🙏🏻
Bilinmeyenlidenklem Redrouge Hahaha hayır değil sınıf öğretmeniyim 😂 adımın sebebi içimde çok fazla bilinmeyen oluşundan kaynaklı
Sananebesalak Crazymommm devlette misiniz eşim de biyoloji öğretmeni ama atanamam diye KPSS’ye girmeye bile tenezzül etmiyor
zarifhanim Susuhanim Atanamayan Öğretmen 🥲 DİKAB, bebeğimin öğretmeni olmak için o büyüyene kadar annelikten başka meslek düşünmüyorum ama bir gün o sıralara dönmek nasip olacak inanıyorum ☺
Susuhanim Lacivert ha sen geçen sert seven kocanin götune vurmasini goğsünü avuclamasini sevdigini söyleyen morarmiş lacivertsin 😂😂