Susuhanim Lacivert ha sen geçen sert seven kocanin götune vurmasini goğsünü avuclamasini sevdigini söyleyen morarmiş lacivertsin 😂😂
deleted77 Susuhanim annemin önerisi ile seçmiş olduğum bir meslekti ve atandığım da benlik olmadığını anlayıp ara verdim. Eşim mühendis, mimar home ofis çalışıyor, ondan esinlenerek bu kararı verdim 🙏🏻
Lacivert Susuhanim evette bundan sizene ne var bunda burda herkes istedigi postu acmakta serbest istedigi seyi sorabilir sonucta yatak odasi muhabbetini anlatmiyorum ki anlatsamda sizi alakadar etmez rahatsiz oluyosunuz madem cinsellik ve +18 postlarina girmezsiniz olur biter. Terbiyeli takılın lütfen. Ve bi tek beni posta sert çıkmıssin ne postlar aciliyor ona niye bisey demiyosun ?? @Nietzsche lutfen bakarmisiniz bi kac yorumu beni gercekten rahatsiz ediyor soru sordum suç oldu
Bilinmeyenlidenklem Redrouge Hahaha hayır değil sınıf öğretmeniyim 😂 adımın sebebi içimde çok fazla bilinmeyen oluşundan kaynaklı
Sedaa Susuhanim Görsel sanatlar öğretmeniyim ama daha atanamadim. 😁 Şuan ev hanımıyım, kızımı memeden kesince ana okullarina başvuru yapacam. Yada özel sektör. Ama kpss ye calişip kadrolu atanmak istiyorum 😊