Bu ay gebelik planı yapanlar gününüz yaklaştı mı ne tür belirtileriniz var 😇 Bende pko var ve bu ay yumurtlamayı net hissettim insallah vardır benim göğüs hassasiyeti aşırı var ve adete 2 gün kaldı 🤭
🤰🏼🤰🏼
Kir_paptyasi bendede pko var 3 aydır deniyoruz olmadı 🙁 adetimde düzensiz zaten hayırlısı insallah olur :)
Lelele9696 inşallah canım bizde 1 senedir deniyoruz bu zamana kadar sonuç hep hüsran 😔 Ama bu ay çok değişik umutluyum bakalım
Kir_paptyasi doktorum folik asit vermisti ondan içiyorum bide kiloluyum zayıflamam gerek diyetteyim suanda sendede varmı kilo yada ilaç kullanıyormusun ?
Kir_paptyasi bende 4 gün gecikme olmuştu hamile kalmak çok istiyordum ama dün gece adet oldum çok üzüldüm.😔
Kir_paptyasi bende 4 aydır deniyorum ama kalmıyordu adetimin günü bitti ne gelen var ne giden dün test negatif çıktı bekliyorum halen bütün adet semptomlarım geçti de hiç böyle olmamıştım çok şaşkınım oğluma hamileliğimde bile 4 ay aynı gününde gelmişti adetim 🤷🏼♀️
Lelele9696 hayır kullanmıyorum şuanda bende evlenince 5 kilo almıştım onda sonra çıktı bu kist illeti doktor da şaşırdı çok bi kilon yok nasıl olur diye 66 kiloydum yemedim içmedim dikkat ettim 56 yim şuan
Lidya44 üzgünüm 😞 insallah bidahaki ay kalırsın
Birsusamannesi Aaa çok ilginç hamileyken hasta olmak bi ay olur üstüne görülür ama 4 ay da az değil inşallah vardir Allah gönlüne göre versin 😊
Kir_paptyasi âmin inşallah 🙏
Pko ne demek
Bomonti polikistik over yani yumurtalıklarda küçük ve iyi huylu çok sayıda kistin oluşumu