Kizlar cuma gunu gebelik testi yaptim bugun teste baktim ikinci cizgi silik cikmiz biraz hamile miyim sizce lutfen yardimci olun
Hamile miyim ????????
Ayselll Adetinizden 1 bucuk ay gecti ?
Nazreenglyv evet
Nazreenglyv belirti felan yok sadece kasiklarim agriyor
Ayselll Hamile ola bilirsin, kan testi yaptir bence en dogru sonuc alirsin
Nazreenglyv yarin sabah kan testi yapacam
Ayselll Hayirlisi canim inshAllah🙏
Nazreenglyv Evet Inshallah
Ama Neden hamilelik testinde iki cizgi cikti cuma gunu yaptim kizlar hamilelik testini pazar gunu baktigimda ikinci cizgi silik cikti
Ayselll Canim arada 2 gun fark var..Cuma gunu yapip, pazar bakinca dogru olmaz ki... ilk 5-10 dakikada ne cikarsa dogru olan odur. En dogru olan kan testidir 😔 Senin adet doneminde bence sorun var, yani 1 bucuk ay gecti demistin qaliba, bence doktora gorun, eger bir problem varsa hall olsun, sonra insAllah hamile kalirsin🙏
Ees Ola bilir..Belki bilmiyodur. Kirici olmayin lutfen.
Nazreenglyv neden kırıcı olayım Bu programı indirip okuyan yazan takip eden insan üstüne test alıp nasıl yapılcağını bilmeden neden yapar ki o bunu sorma gereği duyuyorsa cevapta verilir bence bilmemesinin garip bir durum olduğunun sende farkındasın en azından eczacıya sorsaydı insan bilmediği birşeyi nasıl kullanır nasıl yapar bazen eleştirmek gerek böyle insanları ki sadece bu konuda değil her konuda dinlemeden okumadan sorgulamadan araştırmadan birşey yapmasınlar hayatında
Revane Bu programı indirip okuyan yazan takip eden insan üstüne test alıp nasıl yapılcağını bilmeden neden yapar ki o bunu sorma gereği duyuyorsa cevapta verilir bence bilmemesinin garip bir durum olduğunun sende farkındasın en azından eczacıya sorsaydı insan bilmediği birşeyi nasıl kullanır nasıl yapar bazen eleştirmek gerek böyle insanları ki sadece bu konuda değil her konuda dinlemeden okumadan sorgulamadan araştırmadan birşey yapmasınlar hayatında siz istediğiniz gibi cevap verebilirsiniz bende bu şekilde cevap veriyorum kırıcı olduğumu düşünmüyorum eleştirmedim de sadece merak ediyorum neden sorun soran o cevap verdiğim kişi de o kötü birşey yazmadım da siz neden savunma gereği duyuyorsunuz bırakın kendisi cevaplasın 😉