Kizlar cuma gunu gebelik testi yaptim bugun teste baktim ikinci cizgi silik cikmiz biraz hamile miyim sizce lutfen yardimci olun

ASonyedi Evet hamilelik testleri cok yaptim ama bu son yaptigim ikinci cizgi ilk kez silik cikti

Ayselll ne kadar süre sonra çıktı ikinci çizgi

Ayselll ikinci çizgi ilk beş dakika içinde çıktıysa doğrudur ama bir iki saat sonra baktıysanız doğru olmayabilir

Ama Neden hamilelik testinde iki cizgi cikti cuma gunu yaptim kizlar hamilelik testini pazar gunu baktigimda ikinci cizgi silik cikti

Ayselll buraya yazdığına göre okuma yazman var arkadaşım testi yaptığında bilgilendirme yazısı olur testin için de neden okumadın merak ediyorum 2 gün sonra teste bakılırmı allah aşkına

Ayselll Canim arada 2 gun fark var..Cuma gunu yapip, pazar bakinca dogru olmaz ki... ilk 5-10 dakikada ne cikarsa dogru olan odur. En dogru olan kan testidir 😔 Senin adet doneminde bence sorun var, yani 1 bucuk ay gecti demistin qaliba, bence doktora gorun, eger bir problem varsa hall olsun, sonra insAllah hamile kalirsin🙏

Ees Ola bilir..Belki bilmiyodur. Kirici olmayin lutfen.

• Ees bunu yanıtladı.

Nazreenglyv neden kırıcı olayım Bu programı indirip okuyan yazan takip eden insan üstüne test alıp nasıl yapılcağını bilmeden neden yapar ki o bunu sorma gereği duyuyorsa cevapta verilir bence bilmemesinin garip bir durum olduğunun sende farkındasın en azından eczacıya sorsaydı insan bilmediği birşeyi nasıl kullanır nasıl yapar bazen eleştirmek gerek böyle insanları ki sadece bu konuda değil her konuda dinlemeden okumadan sorgulamadan araştırmadan birşey yapmasınlar hayatında

Revane Bu programı indirip okuyan yazan takip eden insan üstüne test alıp nasıl yapılcağını bilmeden neden yapar ki o bunu sorma gereği duyuyorsa cevapta verilir bence bilmemesinin garip bir durum olduğunun sende farkındasın en azından eczacıya sorsaydı insan bilmediği birşeyi nasıl kullanır nasıl yapar bazen eleştirmek gerek böyle insanları ki sadece bu konuda değil her konuda dinlemeden okumadan sorgulamadan araştırmadan birşey yapmasınlar hayatında siz istediğiniz gibi cevap verebilirsiniz bende bu şekilde cevap veriyorum kırıcı olduğumu düşünmüyorum eleştirmedim de sadece merak ediyorum neden sorun soran o cevap verdiğim kişi de o kötü birşey yazmadım da siz neden savunma gereği duyuyorsunuz bırakın kendisi cevaplasın 😉