Perikizii Kızlar aklıma seks vurdu Adamın iş yerine gittim Dükkan bize ait Arkada işimizi hallettik 😂😂 Arada böyle şeyler ilişkiye canlılık katıyor Varmı böyle şeyler yapan
Kiss_masali Perikizii benm eşim güvenlik iş yerine gittiğimde istesekte yapamayız🤣Ha öğle arasını yemek ymeye değil de sadece ikimize ayıracak bi mekan bulırsak anca öyle😂
Portakallikahve Perikizii nişanlıyken benim iş yerimde bizde yapmıştık.kamerasız tek alan mutfaktı, orda hallettik 🙈
Mavisim20 Perikizii benim esim asla isyerinde yapmaz 🤦♀️ cenabet sekilde orda durmak istemez ekmek teknesi sonucta bereketi kacar gibi dusunceleri var adamin 😂
TombulHatun Perikizii bizde nişanlıyken hem benim hem onun ofiste yapardık. Tabi ilişki yaşamadğmz şçin nişanlıyken sevişmeyle idare ederdik yatakda vardı benm ofiste 😄😄😄😄
Ayse34b Perikizii cenamet şekilde eşiniz nasıl durdu ki orda durulmz yanii günahh😐akşamı bekleyebilirdiniz ,çok saçma
Guzelkizim Ayse34b vay arkadaş ya sizde ne günah sevap bilirsiniz boyle heryerde mi varsınız arkadaş alemin kocasının cenabet gelmesinden sanane ya belki dükkanda dus var belki evi yakın gitti aldi abdest. Bi bitmedinizzzzzzzZ
hemsire_merve1 Ayse34b buradaki kimsenin günahtan haberi yok canım boşa bişey yazma durduk yere linçlerler.