Perikizii maşallah 🤩 benimki delirdinmi der 😀 istemez
İşyerinde seks
Perikizii ne işle meşgul eşiniz bizimki hayatta kabul etmez 😀
Perikizii nişanlıyken benim iş yerimde bizde yapmıştık.kamerasız tek alan mutfaktı, orda hallettik 🙈
Perikizii çocuktan önce yapardık hey gidi günler😂
Perikizii geçende ben öyle yaptım 🤭🤭 iş yeri bize ait arka ofiste adamı kudurttum😀😀
Perikizii benim esim asla isyerinde yapmaz 🤦♀️ cenabet sekilde orda durmak istemez ekmek teknesi sonucta bereketi kacar gibi dusunceleri var adamin 😂
Perikizii Ayy benimki vinç operatörü istesem de yapamam🤣🤣
Perikizii bizde nişanlıyken hem benim hem onun ofiste yapardık. Tabi ilişki yaşamadğmz şçin nişanlıyken sevişmeyle idare ederdik yatakda vardı benm ofiste 😄😄😄😄
[silindi]
Ayse34b ilk aklıma gelen bu oldu da yazmak istemedim
Pcoslu1anne hemen tenha Bi yere çekin vinç daha heyecanlı 😀😀😀😀
Kiss_masali aman ha sakın adamı işinden etme 😂😂😂
Ayse34b herkesin düsunce anlayisi farkli iste saygim sonsuz herkese
Olivetti 😂😂😂😂gizli saklı yaparız işimizi😂
Ayse34b vay arkadaş ya sizde ne günah sevap bilirsiniz boyle heryerde mi varsınız arkadaş alemin kocasının cenabet gelmesinden sanane ya belki dükkanda dus var belki evi yakın gitti aldi abdest. Bi bitmedinizzzzzzzZ
Perikizii valla bizim balkon var cambalkonlu ince bir perdesi var adam sarildim diye kıyameti kopardi boyle birseyi hayatta yapmaz ama siz yaptiysaniz ne guzel
Guzelkizim senin gibi zihniyetler bitmedi asıll ,kaç tane insan gördüler o şekildee.Boş yapma
Ayse34b Ay kim neyi görmüş ne diyosun o bile belli değil konuşmayı bilmeyen insan kalkmış bana boş yapma diyor senin her attığın boş seni namus bekçisi seni kendi kocana kendi abdestine bak daha yüzünü yıkamayı bilmezsin sen temizlikten dem vuruyor az ötede oynayın happykids paklar hadi canım naşş