Guzelkizim günahım neymiş benim ya😁😁çok merak ettim iyce saçmalamaya başladın artık yazacak bişey bulamz oldun heralde kendi evimde oturmk istememmi.Geçiniyoruz ki 5 senedir ne onlar bana ne de ben onlara bi saygıszlık yapmadım

hemsire_merve1 Sizin gini ırkçı , din insan ayıran insanlarla da gelişmeyeceği kesin ülkenin ! Belki kişi budist, hristiyan, katolik veya ateist . Gusül abdesti sizi niye gerdi ? Sizin mi eşiniz de eleştirmek size düşüyor ? Kendi gusül abdestin seni ilgilendirsin , başka kimsenin ki değil !

Perikizii ahahahah iş yerinde gizli gizli güzel oluyor ya benim eşim bilindik telefon mağazasında çalışıyordu sevgiliyken nişanlıyken falan gidiyordum müdür odasına gidip yapıyorduk😂 gözümüzde kamerada kim geliyor kim gidiyor diye bakıyorduk😂😂😂

Valla iş yeri çok tehlikeli ve riskli hiç cesaret edemem gibi ona

hemsire_merve1 malesef ki buradaki kimse günahla ilgilenmiyor hoşuna giderse yazdıkların evet tatlım cnm cicim ama gitmezse sanane fln yazıyor ben bikere snal ilişki. Haram dedim linçin alasını yedim malesef ve ben burda gördüm anal ilişki yaşayanları 🤣