Lavinia_ Olmayanbiri tırnak yeme çoçuken bende de vardı asırı yiyordum sonra annem hep oje sürdü ağzıma oje tadı gelince iğrendim öyle öyle bıraktım sizde sefaf öje süre bilirsiniz bıraka bilmesi için
deleted77 Lavinia_ bu güne kadar hiç zorlanmadım onun duygusal oluşu karakteristik özelliği buda bana yada ilişkimize yansımıyor aksine bana karşı daha naif bir bey 🙏🏻
Olivetti Lavinia_ eşimin az da olsa bireysel olmasını isterdim bana aşırı düşkün ve göbeğimiz bşr kesilmiş gibi davranıyor … bense tam tersi aşırı özgürlüğüme düşkünüm .. biraz yakamdan düşmesini isterdim bu huyu cok gıcık . Aynı şeyi benden de beklediği için gıcık oluyorum 😂
MarieLaforet Olivetti ben de aşırı yapışığımdır bir platform olsa kocam da benim hakkımda böyle yazar mı acaba 😂
Miskin Olivetti Burdaki tuzlu su yapıp kocalarını kendilerine bağlamak isteyen çeteye düşman oldun bak şimdi😂😂😂
bitterdelisi24 Lavinia_ herseye soylenmesi… cocugun ayagı takılıyor yok öyle yok böyle bıdı bıdı../ yani ıcımden suuuuuuuuuuusss yeter diyorum
Laledmrrr Lavinia_ çoçupa bakmaması bir izşn günündede çoçuğa baksa süper olucak onun dışında memnunum😚
Zehraak Lavinia_ Huy değilde kocamın da benim gibi dışarıyı sevmesini isterdim, boş zamanlarımızda daha fazla gezelim tozalım vs 🌸
Ogretmenhanim Ben ailesinden biriyle tartışinca olaya müdahil olup beni önemsemeyerek surekli arayı yapmaya çalışması onlar cahil vs diyerek olayların üstünü kapatması. Kendi benim aileme böyle yapmıyor. Olayı büyütür genelde.
MarieLaforet Lavinia_ ilgisini tümüyle aktarsın içinden içinden sevmesin dağlara taşlara yaza yaza yaşasın aşkını 😜
Olivetti Miskin hep diyorum ben tuzunu fazla kaçırmışım 😂😂😂 zaten 10 kişiden 7si bana düşman cok düşman yaptım 😂😂
Miskin Olivetti Ben orda akıl tutulması yaşıyorum. nekadar tanıyorsun ki düşmanlık besliyorsun😏 Tıssssss😂😂😂
Esmerimmm Lavinia_ çok fazla konuşmayı seviyor aslında konuşkan olması güzel yanında hiç sıkılmıyor ve sürekli güldürüyor ama bazen 😨😨😨
Olivetti Miskin birde birine düşmanlık beslemek için o kişiye cok yoğun duygular beslemelisin …. Yani nasıl ya nasıl 😂 bu kadar mı boşsun 😂 değil mi
Miskin Olivetti Demekki boşlar. 🤷🏻♀️ Ne çektin beeee valla. Şaka bi yana acınası kişiler olarak görüyorum ben. Şimdi bende düşman biriktiriyor muşum bu yazdiklarimla😱😱😂😂